|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση!
ωραια , αν ειναι 3-4 cm ,ειμαι κομπλε! πετρες εχω αρκετες που εχω βγαλει απο ενα αλλο ενυδρειο (μη ασβεστολιθικες ομως), αλλα αν εχω το βρωμικο νερο.. δεν νομιζω να εχω θεμα.. φυτα θα βαλω ανουμπιες και βαλισνεριες γιγαντιες.. ωραια το διαβασα και το λινκ.. θα μετρησω και το βρωμικο νερο να δω ποσο ειναι.. της βρυσης παντως ειναι (απ οτι θυμαμαι) ph 7.8, gh 13-14 , kh 10 . το ειχα διαβασει αυτο που λες στο να οριοθετισω περιοχες.. (αν υπαρχει και καποια φωτο , θα με βοηθουσε πολυ) εχω σκοπο να το κανω... θα ανεβαζω φωτος μολις ειμαι ετοιμος ,για να υπαρχουν και οι καταλληλες διορθωσεις στο πως θα γινει Υ.Γ. διαβασα οτι μπορω να βαλω και aple snail.. μου εκανε εντυπωση..δεν θα τους χτυπησουν τις κεραιες? |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα μετρηση και στο βρωμικο νερο της οσμωσης..
ph δυστυχως τελειωσε το τεστακι (αν και βλεποντας την διαφορα στις σκλητοτητες δεν νομιζω να ξεφευγει πολυ..) , με την πρωτη ευκαιρια θα κανω και τεστ ph... gh 17 , kh 15 , της βρυσης ειναι gh 13 kh 11.. απο την στιγμη που δεν θα βαλω κατι ασβεστολιθυκο (αμμο ή πετρες) , πιστευω ειμαι οκ με το βρωμικο.. τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]()
με το βρωμικο σιγουρα εισαι μια χαρα ,μην ανυσηχεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πηρα αμμο σημερα και 3 nerite (ενα zebra και 2 tiger) σαλιγκαρακια (προς το παρον ειναι με τους γοννους των χρυσοψαρων).. αυριο θα καθαρισω το ενυδρειο και θα κανω το πρωτο γεμισμα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από σκληρότητες είσαι κομπλέ,λογικά και το ph θα είναι σε καλή τιμή!
|
|
||||
|
||||
![]()
εαν το ph ειναι 8,6 -9 η σκληροτητα σιγουρα ειναι σωστη
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ετσι νομιζω..
βλεπωντας τις σκληροτητες , δυσκολα θα παει πανω απο 8,5. ------------------------- μπηκε νερο.. το ψιλοεστησα.. αυριο θα το φτιαξω καπως καλυτερα και θα ενημερωσω με φωτο.. περιμενω και τα κοχυλια... αρα παμε καλα προς το παρων ![]() ξεχασα να πω οτι θα τρεχει με ενα eheim 2222 ------------------------- το εστησα (νομιζω ![]() ισως κανω καποιες αλλαγες.. οριοθετησα καπως και τις περιοχες...οσο μπορεσα.. στην ουσια χωριστικε ο βυθος σε 3 μερη.. περιμενω και τα κοχυλια, τα οποια θα μπουν δεξια και αριστερα.. νομιζω πως θελω κι αλλη αμμο δυστηχως ![]() λογικα τις επομενες μερες θα προσθεσω... πως σαας φαινεται? καθε συμβουλη για διορθωση δεκτη! ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 22-05-14 στις 20:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχώς γαριδάδικο | VipeR | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 15-06-11 23:00 |
Προσεχώς ΓΕΝΝΑ | paliosdimitris | Malawi | 20 | 18-05-11 20:51 |
Στα προσεχώς.... | panos1972 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 48 | 06-01-11 18:31 |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |