|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι ακριβός ανακατεμένα σχεδόν κάτω είναι η άμμος και απο πάνω το χαλικακι.... Έχω ένα πλεκο μέσα αλλα μάλλον θα πάω για αντσιστρους.δεν νομίζω να το πηγενω για Αφρική.............η σκέψη μου είναι:10-15 νέον,2ραμιρεζι 2 απ.κακατουοιδες,1 αντσιστρους και 5-6 λεμον τετρα η 5-6 ροδοστομα........σιν 3-4 cory(αντι τους 2 κλόουν)οι πετσοπαδες μου λένε ότι οι 2 κλόουν είναι μια χαρα δεν ξερω help me................
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.loaches.com/species-index...a-macracanthus Το ιδιο και για το μινιμουμ αριθμο ομαδων tetras και cory πανω απο 8-10 ατομα. Οποτε ξεχνα τα "5-6" και "3-4"
|
||||
|
||||
![]()
Μολις κοίταξα το άρθρο.....Παναγία μου.....μάλλον εχετε δικιο.και τα Cory 10??????? οκ ας πούμε λοιπόν:15 νεον τετρα,1 αντσιστρους,2 ραμιρεζι,2 κακατουοιδες,μερικά Cory.....και 5-6 λεμον τετρα η ροδοστομα,πως σας φένεται???τα Cory αν είναι 10 πρεπει να είναι τα ίδια?η διαφορετικά???επειδη υπάρχουν διάφορα......
------------------------- Α και σας ευχαριστω όλους που ενδιαφερεσται και με βοηθάτε!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 15-05-14 στις 19:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
10 corydoras (ενα ειδος οχι ανακατεμενα) 2 ramirezi (1m+1f) 2 apistogramma (1m+1f) 1 ancistrus ή 15 tetras (ενα ειδος οχι ανακατεμενα) 8 cory (ενα ειδος οχι ανακατεμενα) 2 ram 2 apisto 6 Otocinclus (ενα ειδος οχι ανακατεμενα)
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ delta66 για το χρονο σου μου αρέσουν και η προτάσεις για τα ψαρια,δεν ξέρω τι είναι τα otocinclus??????????
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ σε ευχαριστω και πάλη!!και μάλλον θα κρατησω τον προτο συνδιαζμω ψαριών με τον αντσιστρους.......αν έχω άλλη απορία θα ανοίξω θέμα,ευχαριστω..........
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
buffer | ρόδος | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 6 | 03-05-10 00:19 |
buffer ph | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-05-09 00:59 |
buffer 6.86 | skippergr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 30-12-06 09:54 |
buffer 6,5 | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 27-11-05 18:20 |