|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι 2 μερες με κυκλοφορητη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κάνεις μόνο παλαίωση, μπορείς να βάλεις νερό με αντιχλώριο, βάζεις και ζεστό (ζέσταμα με καθαρή κατσαρόλα) , θα το φέρεις σε θερμοκρασία 0,5 βαθμό χαμηλότερη του ενυδρείου και κάνεις την αλλαγή
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, ποση αλλαγη να κανω; 50%;
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν μου επιτρέπεται να επέμβω λίγο γιατί νομίζω ότι παρασυρθήκατε με την καταπολέμηση και σας ξέφυγε η αιτία.
Όταν ένα τιγράκι έχει "χτυπημένα" πτερύγια και το κυριότερο είναι συνέχεια με το κεφάλι προς τα κάτω αυτό δείχνει υποταγή. Κάποιος μάγκας τον έβαλε στο μάτι και δεν τον αφήνει σε ησυχία. Ειδικά αν δεν έχουμε στο ενυδρείο πολλές κρυψώνες, οριοθετήσεις και δεν υπάρχει αρκετό μήκος το αδύνατο άτομο δεν μπορεί να ξεφύγει από το βλέμμα του κυνηγού με δυσάρεστα αποτελέσματα. Τα 8-10 άτομα κοπάδι γι αυτά τα διαολάκια είναι οριακά. Γνώμη μου αν δεν μπορούμε να αυξήσουμε τα άτομα π.χ. λόγω λίτρων το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να το γεμίσουμε φυτά και πολλές μα πολλές κρυψώνες, διασταυρώσεις, διακλαδώσεις ώστε ο κυνηγημένος να μπορεί να ξεφύγει και ο κυνηγός να χάσει το ενδιαφέρον του και να στραφεί σε άλλο άτομο του κοπαδιού. Βάλε αν θέλεις μια φώτο του ενυδρείου σου να δούμε το διάκοσμο ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.
------ Life is what happens while you are busy making other plans ------ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_Salonica : 16-05-14 στις 09:44 |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Alex, προσωπικά θα έλεγα πως δεν επιτρέπεται μόνο να επέμβεις , αλλά επιβάλλεται. Και χωρίς να παρεξηγηθώ, το λέω με την έννοια πως πάντα είναι χρήσιμες οι απόψεις και οι πληροφορίες ειδικά για τέτοια θέματα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο που λες ειναι σιγουρα σωστο απλα δεν ξερω αν ισχυει ατη δικια μου περιπτωση γιατι σημερα μονο με την ουρα κολυμπαγε πλεον (ολα τα αλλα πτερυγια ειχαν καταστραφει) κι επισης μεσα σε 2 μερες ψοφησε. Ποιο πολυ με ασθενεια δε μοιαζει αυτο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είναι απαραίτητο να γεμίσουμε το ενυδρείο με φυτά. Μπορούμε να δημιουργήσουμε κρυψώνες και περάσματα με πέτρες και ξύλα. Με αυτό το τρόπο και τα τιγράκια θα ΄ζουν καλύτερα αλλά και πολύ πιο ομορφο και φυσικό θα είναι το ενυδρείο μας. Δες ένα παράδειγμα με κάτι απλό και όμορφο που βρήκα πρόχειρα. Νομίζω δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο. Απλά θα πρέπει να προσέξεις να υπάρχουν περάσματα και τα ξύλα-πέτρες να φτάνουν μέχρι πάνω ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως κι αλλο τιγρακι παρουσιασε τα ιδια συμπτωματα. Ξεκινησα θεραπεια με esha. 2 ερωτησεις:
1. Να μην τα ταιζω τις 3 μερες της θεραπειας; (για να μη χαλασει η βιολογια) 2. Μπορω να κανω την προγραμματισμενη αλλαγη νερου ή να την κανω μετα τη θεραπεια; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φαγωμενο πτερυγιο! | Commando | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 18-11-12 12:06 |
Περιεργο πτερυγιο... | Konstantin79 | Malawi | 3 | 14-10-11 09:29 |
προβλημα??? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 08-09-10 22:32 |
Προβλημα στο πτερυγιο | bubble | Δίσκοι | 29 | 16-06-08 20:24 |
Κηλιδες σε εδρικο πτερυγιο | Μικρος | Malawi | 2 | 01-02-08 15:08 |