|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το esha-2000 βλέπω πως το έχει εδώ http://www.petsupermarket.gr/3056/%C...esha-2000.html, αν είσαι Καλιθέα όπως βλέπω πετάξου στο ποτάμι ή στη Πειραιώς και πάρτο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πειραιως σε ποιο υψος; |
|
||||
|
||||
![]()
απεναντι απο τη λαχαναγορα του ρεντη οπως κατεβαινεις το ποταμι προς πειραια δεξια!δεν παθαινουν τιποτα αν μεινουν ακομα αταιστα μη φοβασαι!
υγ/ αν το παρεις απο εκει κανε τη παραγγελια απο ιντερνετ(παραλαβη απο εκει), γιατι στο φυσικο καταστημα εχει αλλη τιμη! |
|
||||
|
||||
![]()
Στη Πειραιώς , κατεβαίνοντας δεξιά και χαμηλά , μετά την Ελαις, πριν την Δωδεκανήσου. Στο ποτάμι όπως σου είπε ο Σπύρος (korasidikos)
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ και τους 2 σας.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα ήτανε να μην ευησυχάζουμε τον κόσμο λέγοντας και αναπαράγοντας το συγκεκριμένο μοτο γιατί απλούστατα δεν ισχύει πάντα, δεν είναι 100% σίγουρο και μπορεί να προκληθεί πανικός στον νέο κυρίως χομπίστα, όπως είχε συμβεί και σε 'μένα στο παρελθόν.
Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θεωρείται το καλύτερο φάρμακο γενικής χρήσης, αν και αυτοί που το "διαδίδουν" δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι στα λεγόμενά τους διότι προωθούν (μόνο) τα καταστήματα........ ![]() ![]() Εμένα προσωπικά δύο φορές που το χρειάστηκα όχι μόνο δε με βοήθησε καθόλου αλλά με φιλοδώρησε και με 0,5 αμμωνία. Και άντε να το δεχτώ ότι στο δεύτερο ενυδρείο που το χρησιμοποίησα ήταν φρέσκο, στο πρώτο όμως που έτρεχε για πάνω από 8μηνο και μάλιστα με δύο φίλτρα γιατί μου σκότωσε μέρος της βιολογίας (??) όπως πολύ σωστά λέει ο Σπύρος Παράθεση:
...και επίσης καλού-κακού έχε από τώρα υπ' όψιν σου κάποιον συνχομπίστα να σου δώσει μπόλι, αχρείαστο να 'ναι αλλά... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φαγωμενο πτερυγιο! | Commando | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 18-11-12 12:06 |
Περιεργο πτερυγιο... | Konstantin79 | Malawi | 3 | 14-10-11 09:29 |
προβλημα??? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 08-09-10 22:32 |
Προβλημα στο πτερυγιο | bubble | Δίσκοι | 29 | 16-06-08 20:24 |
Κηλιδες σε εδρικο πτερυγιο | Μικρος | Malawi | 2 | 01-02-08 15:08 |