|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Που να δείτε Apple snail να έχει βγει και να έχει πάει στο μπολ με τα μπισκότα που ήταν δίπλα στο ενυδρείο και να τα έχει τσακίσει, μάλλον θα του άρεσαν τα πτι-μπερ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρισα ενα Apple snail σε ένα φίλο και την άλλη μέρα ήθελε να μου το δώσει πίσω γιατι το βρήκε η γυναίκα του πάνω στα μπισκότα. Τον έπεισα να κλείνει το καπάκι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ...το φαντάζομαι..!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra nerite | Tanganyiκας | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 17-07-13 20:54 |
Αυτοκτονία zebra nerite | boutas ski | Σαλιγκάρια | 10 | 25-05-13 10:38 |
zebra nerite snails | \/ag | Σαλιγκάρια | 4 | 23-03-11 17:05 |
Zebra nerite snail | Koninos | Σαλιγκάρια | 8 | 02-02-11 23:08 |