|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ειχα προσεξει νωριτερα..
πολυ ομορφο ενυδρειο! και φυσικα υπεροχα και απο τα ομορφοτερα ψαρια τα gertrudae, να σου ζησουν! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραιο ενυδρειο. Βαλε καμια φωτο να δουμε πως είναι τωρα. Να υποθεσω ότι εχεις βγαλει τα φυτα από την επιφανεια; Τα γερτρουδια είναι τελεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
..και εγώ τώρα το είδα...
![]() όμορφο είναι! και τα ψαράκια υπέροχα! να το χαίρεσαι.. ![]() ..και εγώ θέλω φώτο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που σας αρεσει!
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα το ενυδρειο! Καμια μπαμπου δεν εβαλες ακομα? Συνεχιζεις να βαζεις Excel?
|
||||
|
||||
![]()
Μπα μετα από αυτό που εγινε με την vampire εχω ξενερωσει απίστευτα χωρια που τις bamboo ουτε να τις δει η γυναικα μου ανατριχιαζει ολοκληρη
![]() Τελικα τα εβαλες τα γετρουδακια? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εβαλα 11 την παρασκευη. Δυστυχως σημερα μου πηδηξε ενα εξω οταν σηκωσα το καπακι.
Παντως γαριδες ακομα δε βαζω. Θα προσπαθησω για αναπαραγωγη. Εχω παρει και Pistoia και απλα θα περιμενω να παρουν μπρος τα φυτα. excel βαζεις καθε μερα ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
17/6/2011 blue VT male + blue VT/plakat female | Αντωνης Πατρα | Bettas | 17 | 09-12-11 21:54 |
Red Cherry haven cube | kifinas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 22-03-11 23:56 |
For your eyes only | White Diamond | Δίσκοι | 6 | 12-07-10 09:35 |
Guppakia με red eyes tetra ?? | GERR | Ζωοτόκα | 1 | 01-05-08 13:30 |
Ασ8ενεια σε Red eyes ? | dpan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-06-03 18:26 |