|
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε εδώ ένα πολύ καλό άρθρο του Σπύρου (delta66)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60424
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό το άρθρο, ευχαριστώ! Απλά ανησυχώ επειδή τοι ψάρι είναι ακόμα πολύ μικρό, θα αντέξει τόσες μέρες σε υψηλές θερμοκρασίες?
Μήπως υπάρχει κάποιο ειδικό φάρμακο γι αυτά τα παράσιτα? Ξέρω πως γενικά, είναι καλύτερα χωρίς χημικά, αλλά πολύ ταλαιπωρία για το ψάρι :/ |
|
||||
|
||||
![]()
Η ταλαιπωρια απο φαρμακο, μπορει να εχει χειροτερα αποτελεσματα στο μελλον. Σιγουρεψου οτι εχεις αναταραξη στο φιλτρο για καλη οξυγονωση και αυξησε σταδιακα τη θερμοκρασια. Νομιζω ειναι η καλυτερη μεθοδος.
|
||||
|
||||
![]()
Μια και εχεις βαλει αλατι api και εχεις κανει και αυξηση θερμοκρασιας εισαι οκ.
Αν δεν δεις βελτιωση τις επομενες 1-2 ημερες δοκιμασε μαζι με αυτο που κανεις τωρα και το Api super ick συνδυαστικα και θα εισαι μια χαρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μόλις το ξεκίνησα | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 10-05-11 07:28 |
Γκάππυ με Μόλλυ | mikeepidio | Ζωοτόκα | 3 | 16-06-10 01:33 |
Για άλλη χρήση το ξεκίνησα και άλλα μου προέκυψαν | Lampiris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 17-03-09 04:48 |