|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πραγματικα για τα καλοσορισες και για τις απαντησεις. Θα ήθελα πραγματικα να βρεθώ σε καποια συναντηση σας και αν μπορειτε ενημερωστε με οταν θα γινει η επομενη σας.Το μαιλ μου ειναι Public.Μου ειναι υπερβολικα δυσκολο να κλεψω χρονο μεχρι τα χριστουγεννα λογο επαγγελματικων υποχρεοσεων. Πιστεψτε το. Αλλα ποτε δεν ξερεις.Θα προσπαθησω.Θα ηταν πολυ χρησιμη η εμπειρια σας και 8α με γλυτωνε απο πολλα πειραματα με θυματα τους ερμους Betta. Κριμα ειναι. Οσο για την καταγωγη ειναι απο την πολυ τον Σερρων (4 γενιες) αλλα ξερω πολυ κοσμο απο τα νταρνακοχωρια. Οσο για τους ακανεδες μπορω να σας φερω τονους (δωρεαν) γιατι προμηθευω α' υλες σε ζαχ/στεια.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joker : 20-09-05 στις 21:55 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έλα Θεσσαλονίκη αν μπορείς σε κάποια συνάντηση ή όποτε μπορέσεις ή βρεθείς προς τα εδώ έχω καμιά 40αριά θυληκές, μπορώ να σου δώσω αν θές. αν έκανες πιο μπροστά το post θα σου τα έφερνα απο εκεί γιατί πέρασα απο Σέρρες πριν 3 εδβομάδες περίπου και ξαναπέρασα απο την Βυρώνεια όπου ξαναείδα τα ενυδρεία που έχουν εκεί στημένα με τα ψάρια της περιοχής και φυσικά πήγα και έφαγα και στα πορροΐα όπου είναι υπέροχα εκει πάνω.! τα μονομαχάκια σου μπορείς να τα ταΐζεις αρτέμια στην αρχή και μετά μπορείς αν σου δώσουμε καλιέργεια grindal worms να τα ταΐζεις σκουλικάκια και να μην έχεις απώλειες. επίσεις αν τα βάλεις σε ένα ενυδρειάκι με φιλτράκι αλλαγές νερού θα κάνεις κάθε μια εβδομάδα περίπου. αυτά για αρχή.
|
|
|||
|
|||
![]()
8α μπορουσα να πω οτι ειμαι very pleased.
Τα παιδια απο την θεσ/νικη ανταποκρινοντε πολυ θετικα και γρηγορα και καθοτι ειναι πολυ κοντα μου θα τους γλυκανω οσο γινετε.Dim δεν ξερω τα κιλα σου αλλα θα σε βοηθησω να παρεις λιγα.Η πατρα δυστηχως θα περιμενει λιγο παραπανω.Και δυστηχως ξερω οτι πασχετε ελαφρως απο γλυκα. ![]() Οσο για κανα 2 θυληκες θα σου πω dim γιατι δεν εχω χρονο να ερθω. θα βρω ομως χρονο γιατι τα εδω καταστηματα ειναι για μπατσες.Εκνευριστικα αδιαφοροι.Για φιλτρακι που αναφερεις εννοεις αυτα που λενε με σφουγγαρι?Νομιζω οτι δεν χρειαζετε ροη νερου σε ενυδρεια με betta.εγω εχω κατι πολυ μικρα τα γωνιακα με αεροπετρα τα οποια γεμισα με υαλοβαμβακα (πριν τον χρησιμοποιησω πρεπει να τον πλενω με χλιαρο νερο?εγω το εκανα) και εχω την ροη του αερα πολυ μικρη.Διαβασα οτι ετσι στον σωληνα που ειναι η αεροπετρα δημιουργητε κενο και υπαρχει μια μικρη ροη του νερου μεσα απο τον υαλοβαμβακα κλπ κλπ. Ισχυει? Χρειαζομαι κατι ποιο δυνατο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Θερμοκρασια 29-29,5 C.Ενυδρειο 15 lt (μικρο?) Προτεινουν για 10 gallon (33Lt)
καθαρος πυθμενας, κομμενο στο μηκος κυπελο αφρου (για καφεδες), πλαστικα φυτα απο μεταξι(μπλιαχ αλλα εδω(Σερρες) ντεν εχει φυσικα) και το φιλτρακι που ανεφερα, κλειστο, απο το ενυδρειο του μπαμπα.Τα παντα ειχα καθαριστει με καυτο νερο και μονο , εκτος φυσικα απο το φιλτρο.(Κεκτημενη ταχυτητα). Στο νερο ειχα βαλει 1,5 gr αλατι φυσικο μη ιοδιουχο μη ανακρυσταλωμενο και αντιχλωριο. Μπεικε πρωτα ο μπαμπας, εκανε στην φουσκοφωλια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joker : 21-09-05 στις 15:36 |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην το ενυδρειο ηταν οντως πολυ μικρο και αν σκεφτεις οτι εριχνες και τον κροκο....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρησιμοπoιείται σε αυγά ψαριών για να μην πιάνουν funcus |
|
||||
|
||||
![]()
πως εισαι σιγουρος ομως οτι ηταν επιβλαβη??γιατι φυσιολογικα στο νερο υπαρχουν μικροοργανισμοι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τριχοειδής άλγη:τρόποι αντιμετώπισης και άλλες ερωτήσεις... | GIWRGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 31-03-05 22:03 |
Ερωτήσεις | Filippos | Malawi | 5 | 02-01-05 01:58 |
Ερωτήσεις για συσκευή R.O. | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-11-04 11:59 |
Μερικές Ερωτήσεις | NTABOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-03-03 11:02 |