|
|
|||
|
|||
![]()
Πετρο, τυρινθε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αρχικά αν είναι να φύγει κάποιο ψάρι θα φύγουν οι σίλβερ και όχι τα γκουράμι και θα προσαρμοστεί το ενυδρείο στις απαιτήσεις τους, είναι βλέπεις και τα γούστα!! Και οι σίλβερ του αρέσουν αλλά πιο πολύ τα γκουράμι. Για τον pleco το ξέρω ότι μεγαλώνει πολύ αλλά ήταν πακέτο με το ενυδρείο όταν το πήρε ο φίλος μου!! Τι να κάνει;; Να τον πετάξει;; Το ενυδρείο είναι σχετικά καινούριο οπότε σιγά σιγά θα καταλήξει στην τελική του μορφή!! Τελοσπάντων το τι έχει ο pleco βρέθηκε και το τι πρέπει να κάνουμε για να επανέλθει!! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Σύντομα τα ψάρια θα μείνουν λίγα και καλά!! |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ να κάνω μια ερώτηση αν μου επιτρεπεται;
στα τελευταία post που βάλατε, δώσατε κάποια ιδέα - λύση στο πρόβλημα; γιατί αυτό που κατάλαβα ειναι αναφέρεται συνεχώς ο σχολιασμός του ενυδρειου και όχι εστίαση στο πρόβλημα... Σαφώς και οι συνθήκες παίζουν ρόλο αλλά αν νομίζει κάποιος ότι το πρόβλημα το συγκεκριμένο οφείλεται σε αυτό και είναι σίγουρος ας το πει με σιγουριά. Εγώ πάντως έτσι όπως το είδα δε νομίζω ότι ειναι λόγω υπερφορτωσης του ενυδρείου...διαφωνεί κάποιος σε αυτό; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δλδ ο πλεκο ειναι νηστικος και χωνει στο στομα του οτι βρει, τι διαγνωση να γινει? Τα ψάρια θέλουν μερικά βασικά πραγματα κι ενα απ αυτα ειναι ποιοτητα στην τροφη, αλλιως όπως εγραψε ενας φιλος "δωστους λεφτα να τρωνε έξω". Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι όταν πχ αγοράσουν σκυλο, διαβάζουν, ρωτανε, φροντίζουν για τροφη, για εμβολια ενω όταν αποκτάνε ψάρια επικρατεί η λογική του "ελα μωρε"! ------------------------- Παράθεση:
Αν θες τα διαβαζεις και τους δινεις βαση. Αν δεν θες τα αγνοεις Καλή συνέχεια
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 11-05-14 στις 14:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη συγκεκριμενη περιπτωση, υποθετω (γιατι μετρησεις δεν εχουμε) οτι στην καλυτερη περιπτωση, τα νιτρικα ειναι μονιμα υψηλα, αν κρινω απο τη συχνοτητα των αλλαγων νερου και τους κατοικους του ενυδρειου. Στη χειροτερη, υπαρχει αμμωνια (παλι δεν το ξερουμε). Θεραπειες προταθηκαν παραπανω, αν δεις λιγο καλυτερα. Αλλα μια θεραπεια απο μονη της (οχι μονο σε αυτη την περιπτωση-αλλα σε ολες), δε λυνει το προβλημα μονιμα, απλα το μεταφερει χρονικα. Πολυ απλα, δεν θα βαζαμε εναν ανθρωπο μετα απο τη νοσηλεια για πνευμονια σε ψυγειο, γιατι δεν θα θεραπευοταν ποτε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ick se pleco | iliastra | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 20-01-09 16:17 |
help!!!!!με pleco.... | gohn1990 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 21-03-08 15:30 |
Pleco...αλλα τι pleco?! | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 04-06-07 09:51 |
SOS Pleco | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 23-03-07 17:16 |
Pleco | giannis1976 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 30-03-05 18:13 |