|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά αποφάσησα για tanganyika μεριά.Σκεφτομαι ενα ζευγάρι Altolamprologus calvus .Θέλω απλά να ρωτήσω εάν μπορώ να τα συνδιάσω με ένα μικρό χαρέμι κοχυλόψαρα???και αν ναι τι πρωτείνεται ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι με καλό στήσιμο θα μπορούσες. Όταν όμως μεγαλώσουν οι κάλβοι απλά ξεχνάς τον γόνο των κοχυλόψαρων.
Από είδη θα πρότεινα μικρή ομάδα Neolamprologus multifasciatus ή N. similis ή ζευγάρι/χαρέμι N.brevis. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια άρα πάω για ζευγάρι Calvus με ένα χαρέμι Ν.Brevis... Τι πέτρα να ψάξω να βρω? Και για άμμο να πάρω αρραγωνίτη? Έχω είδη καμιά 30κ Χαλαζιακή να την ρίξω και αυτή για να μην πάει χαμένη???
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις πέτρες ασβεστολιθικές (βρίσκεις και στη φύση), ψιλή άμμο θαλάσσης (αν έχεις λεφτά βάλε αραγωνίτη) και καμιά 20αριά κελύφη.
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραία και ξέρει κανείς θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω πέτρες αμμό και κοχύλια φθηνά...???
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν το ενυδρείο άρχισε τρέχει και πάλι μπήκαν πέτρες ασβεστολιθικές και λευκή άμμος χαλαζιακή.Δεν βρήκα αραγωνήτη.... Επίσης έβαλα ένα ζευγάρι Altolamprologus compressiceps...Στις διαστάσεις μου μπορώ να επιλέξω κάτι ακόμα και αν ναι τι πρωτείνεται???Κλεόβουλε περιμένω μια καλή προταση
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aλλαγή Αλλαγή | goldfishprincess | Χρυσόψαρα | 19 | 15-08-13 18:01 |
αλλαγή...βυθού | sorips85 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 03-07-08 20:05 |
Αλλαγή απο Τ8 σε Τ5... | dessert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-05-07 20:34 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
αλλαγή Τ8 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-12-05 15:55 |