|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
4 μετρα δεν νομιζω οτι ειναι πολυ..Ειναι και τετοια η διαχυση του φωτος απο την ταινια που μη σου πω οτι θα ειναι λιγο(την 14w το μετρο λεμε..ετσι?)Αλλα οπως σου ειπα οσες φορες εβαλα,μηνα δεν εβγαλαν..οποτε δεν το ξαναδοκιμαζω..Με 6-7 ευρω το μετρο που ειχε η αδιαβροχη αν θυμαμαι καλα,βαζεις τον κυλινδρο και με το πλεονεκτημα οτι δεν χρειαζεται μπαλαστ για να προσθεσεις και αλλη-που δεν νομιζω να χρειαστει..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ΙP 20??Πιστευω ειναι εντελως ακαταλληλη...Εγω ειχα βαλει IP65 και πηρε υγρασια...
|
|||
|
|||
![]()
δε θα μπει ετσι.....θα γινει κατασκευη πανω στο καπακι και δεν θα εχει επαφη με υγρασια καθολου......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/141093427313...84.m1439.l2649 ή πολύ δυνατά http://www.ebay.com/itm/Car-Interior...item51b9dcfb7d εχω τα πρώτα σε φυτεμένο εδώ και 1,5 χρόνο, είχα βάλει και μερικά απο τα 2α αλλά τα έβγαλα λόγω υπερβολικού φωτισμού. Εξαρτάται βέβαια και από το βάθος του βυθού. Τα έχω σε 130αρι φουλ φυτεμένο με βυθό στα 40 cm περίπου, εσύ που τα θες για απλό φωτισμό σε αφρικάνικο πιστέυω πως θα κάνεις άνετα τη δουλειά σου. Θα πρέπει βέβαια να τα απλώσεις στο καπάκι για να σου καλύψουν όλο το ενυδρείο και δεν χρειάζονται ψύκτρες, και για σιγουριά αν βάλεις ένα τροφοδοτικό υπολογιστή έλυσες το πρόβλημά σου. Θέλει λίγη δουλίτσα όλο αυτό βέβαια
|
|||
|
|||
![]()
μερικες καινουργιες
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην παρασερνεσαι απο τα πετροψαρα,αυτες δεν θελουν τοσο πικνη στιβαδα.Επισης επειδη βλεπω οτι εχεις διφορετικα μεγεθη,καλο ειναι να εχεις ανοιχτες φωλιες,για να την κοπαναει ο μικροτερος.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι? Malawi ή Tanganyika | platani | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 27 | 09-07-12 01:33 |
Tanganyika ή Malawi? | satrianius | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 8 | 03-03-10 11:31 |
tanganyika vs malawi | Δημητρης89 | Malawi | 17 | 11-11-09 14:02 |
tanganyika vs malawi | aris2 | Malawi | 14 | 23-02-09 20:33 |
malawi-Tanganyika | khpouros | Malawi | 12 | 05-12-07 18:58 |