|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο το βραδακι θα υπάρχει μεσα στο "βιβλιογραφια γλυκου νερου" και ένα (κλειδωμενο) θεμα με συνταγές και γενικα που θα αφορα τις τροφές Οποιος έχει να προσθεσει κατι απλα θα το στέλνει σε μενα Αλέξανδρος
|
||||
|
||||
![]()
τη φαγατε τη συνταγη μου......... Το θεμα της μοσχαροκαρδιας ειναι ενα θεμα που εχει αναπτυχθει αρκετες φορες.... Αν καποιος την επιλεξει αυτη ειναι μια συνταγη δοκιμασμενη και αρκετα επιτυχημενη....... Καλο ειναι να μην ειμαστε τοσο απολυτοι στις εκφρασεις μας.... Η επανακαταψυγμενη γαριδα ΘΑΝΑΤΟΣ....ΚΑι εγω τι ταϊζω κουφαρια;;;;;; Ενταξει οι δισκοι δεν ειναι και τα πιο κινητικα ψαρια αλλα πιστευω οτι αν ειχαν πεθανει(φτου φτου....) θα το καταλαβαινα....... Τολη το ξερω αυτο που λες αλλα το κανω κυριως για το σκορδοζουμι που ελπιζω οτι βοηθαει το ανοσοποιητικο και προσλαμβανεται πιο ευκολα ετσι.....
Ενας συνχομπιστας που γνωρισα μου ειπε και αυτη τη συνταγη την οποια δεν εχω δοκιμασει...... Σε μπλεντερ χτυπαμε σαρδελα, γαριδα, σπανακι ή σπιρουλινα. Τα κανω μπαλακια και τα βαζω σε λαδοκολλα μεσα στον φουρνο και χρησιμοποιω τον αερα.... Τα αφηνω μεχρι να ξεραθουν και τα χρησιμοποιω ως ξηρα τροφη... Μου ακουστηκε ενδιαφερουσα αλλα δεν εχω αερα στον φουρνο μου...... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν κλειδωθει το θεμα ομως πως θα μπαινουν κι αλλες συνταγες? Μην μπουμε στη διαδικασια να τις στελνει καποιος στον admin κι αυτος να τις καταχωρει - ας μεινει ανοιχτο να γραφονται και σχολια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε κατεψηγμένο προιόν αφού αποψυχθεί, αναφέρεται υποχρεωτικά με νομοθεσία,πάνω σε κάθε συσκευασία, ότι απαγορεύεται η κατανάλωσή του, τουλάχιστον για τον ανθρώπινο οργανισμό. Δεν είπα τίποτε που δεν ισχύει...
Και αυτό θεωρείτε ΑΠΟΛΥΤΟ. |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε μου αν το βάλεις εκεί που λές, στη βιβλιογραφία γλυκού νερού και δεν φαίνεται σαν κατηγορία ξεχωριστή π.χ. Συνταγές για να φτιάξετε μόνοι σας τροφές για τα ψάρια σας ή κάτι παρόμοιο, δηλαδή αν το βάλεις στα γενικά μέσα σαν υπόμνημα να ξέρεις ότι δεν θα το κοιτάξουν πολλοί αν όμως όπως κοιτάνε τις κατηγορίες και τα θέματα, δούν κάπου έστω και τη λέξη μονο "συνταγές" θα θελήσουν να ανοίξουν τη σελίδα και να τη διαβάσουν και ίσως προσθέσουν τις δικές τους συνταγές... Αυτή είναι η γνώμη μου ,τώρα δική σου η επιλογή και η απόφαση.
ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
πανε του βρόντου οι συνταγές εεεεεεεε κανείς φαίνεται δεν ενδιαφέρεται για να ξεκινήσει μια νέα κατηγορία με αυτό τον τίτλο....
Φυσικά στους αρμόδιους πέφτει η βαρύτητα για τη δημιουργία της εγώ απλά εισηγήθηκα κάτι που φάνηκε ότι άξίζει να γίνει και να φτάσει κάπου ,τώρα γιατί δεν συνεχίστηκε η προσπάθεια δεν μπορώ να ξέρω, απλά λέω κρίμα γιατί θα μαζεύαμε αρκετες για να φτιάξουμε ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές μπορούσαμεν να τις χρησιμοποιήσουμε ακόμα και στο περιοδικό μας...
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα μπορεις να στειλεις εναν συνδεσμο με τις συνταγές γιατι δεν τις βρήκα στην βιβλιογραφία γλυκού νερού
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα υπάρξει πρόβλημα αν, στις παραπάνω συνταγές, αντί για σπανάκι και καρότο βάλουμε σπιρουλίνα;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παίζει ρόλο και το είδος των ψαριών που θα ταίσεις βέβαια, αυτό που έφτιαξα είναι για κάτι γομάρια χρυσόψαρα που τρώνε και εμένα ![]()
|
|