|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
SUPER!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ Πάνο!!
Σε ευχαριστώ!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φάνη οπως πάντα τέλειο το ενυδρείο σου, μπράβο.
Για τη σωλήνα μήπως αν έβαζες μαύρη από αυτόματο πότισμα ;
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ!!
Το έχω κάνει έτσι σε ένα άλλο ενυδρείο αλλά έχω πρόβλημα σταθερότητας και το έχω γεμίσει βεντούζες για να κάθετε εκεί που θέλω, γι αυτό ψάχνω τον σκληρό σωλήνα σε σχήμα "U". Με βλέπω να τον βάφω στο τέλος.. |
|
||||
|
||||
![]()
Χτες έτυχε να πετύχω τους otocinclus να ζευγαρώνουν, πολύ εντυπωσιακό,
τους είδα να τυλίγονται σε σχήμα "Τ" και να αφήνουν αυγά σε τουλάχιστον 3 διαφορετικά σημεία. Στο ένα σημείο που ήταν ορατά τα αυγά είχαν αφήσει μόνο 1-2 αλλά σήμερα έλειπαν, πολύ φοβάμαι ότι τα έφαγε καμία γαρίδα ή κανένα helena, ελπίζω τα υπόλοιπα να έχουν καλύτερη τύχη. Τα τράβηξα και ένα μικρό βίντεο, όταν βρω λίγο χρόνο θα το ανεβάσω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περιμένουμε με ανυπομονησία... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ Πάνο! ελπίζω να δω καμία ουρίτσα ακόμα..
να και το βίντεο, στο τέλος αν και σκοτεινά διακρίνεται το αγκάλιασμα σε σχήμα "Τ", είναι η στιγμή που αφήνει το θηλυκό αυγά και το αρσενικό τα γονιμοποιεί, δεν κατάφερα να το βγάλω καλύτερα δυστυχώς... https://www.youtube.com/watch?v=38jt...ature=youtu.be (δραμαμίνες απαραίτητες..) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red tail σε κοινωνικο 110L??? | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-10-10 09:12 |
afou th pathsa ksanaksekinontas me 110l ti epiloges exw? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 01:13 |