|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σωτήρη για την επιτυχημένη προσπάθεια καθώς και για την λεπτομερή περιγραφή του tank αναπαραγωγής, πολύ χρήσιμο !
![]() Μια απορία : Πόσο καιρό πριν έβαλες μέσα το ζευγάρι ; Είχες ένδειξεις ότι πάνε για ζευγάρωμα ή τα βάζουμε και περιμένουμε ;
|
||||
|
||||
![]()
Το ζευγάρι σχηματίστηκε στο κοινωνικό, μάλλον τυχαία.
Στην αρχή τα εβλεπα που κυνηγουσαν λιγο τα άλλα μεχρι που γέννησαν πάνω στο φύλλο ενός εχινόδορου. Στη συνέχεια έγιναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ επιθετικά οπότε αναγκαστικα να αφαιρέσω το φύλλο για να ηρεμήσουν. Το εβαλα σε δοχειο με methylene blue και απο αυτο επεζησε ένα προβληματικο scalare νανος. Εαν σχηματισθει ζευγάρι τα σκαλάρια δεν μπορουν να μείνουν σε κοινωνικό ενυδρείο και να μην πέφτει καθημερινό ξύλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σωτήρη …
Πολύ καλό το αποτέλεσμα … ![]() Άμα βρεις που θα δώσεις τα μικρά … πες του ότι έχω καμιά 200αριά convictsγια δόσιμο … άμα θέλει και τα δικά μου !! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη των Guppies | newfish | Ζωοτόκα | 8 | 02-02-12 19:51 |
Αναπαραγωγή Pterophyllum scalare | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 28-12-04 23:42 |
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για Pterophyllum Scalare | LENH_E | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 12-03-04 01:24 |
Ερώτηση για ζευγάρωμα scalare | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 21:25 |
Pterophyllum scalare - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 20:07 |