|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα δεν ειναι το ποτε την εριξες,ειναι οτι δεν επρεπε να μπουνε ψαρια μεσα εφοσον υπηρχε αμμωνια οποιαδηποτε στιγμη.
ετσι εξηγουνται και τα κοκκινισμενα βραγχια. ρωταμε πριν κανουμε τετοιες κινησεις που δεν καταλαβαινουμε βρε spartan,την πληρωσανε τα ψαρια χωρις λογο κανενα. τωρα ειναι πολυ αργα βεβαια,η ζημια εγινε. ας ελπισουμε οτι τα ψαρια σου ειναι γερη κραση και δεν θα εχεις προβληματα στο κοντινο η μακρινο μελον. χλωμο βεβαια.τουλαχιστον για ολα ![]() τι εγινε τελικα εριξες αμμωνια η δεν εριξες? βγαλε φωτογραφιες οτι υγρα εχεις και οτι μπουκαλακια και ανεβασε τη εδω να ξερουμε τι συζηταμε γιατι δε θα βγαλουμε ακρη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 28-04-14 στις 21:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Οκ οταν παω σπιτι θα σας βαλω φωτος.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spartan21 : 28-04-14 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,αντε γιατι με τρομαξες με την αμμωνια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο φίλος είπε sera για αυτό δεν πολυτρόμαξα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρήσεις σου έπρεπε να δειχνουν ότι έχεις μόνο αμμωνία, άντε και νιτρώδη αλλά σε 8 ημέρες έτσι χωρίς τίποτα ζουμιά βακτήρια λίγο δύσκολο. Και το πιο παράξενο πως έχεις νιτρικά.
Θα σε ξαναρωτήσω πάλι μήπως μου διαφεύγει κάτι. Το φίλτρο το πήρες καινούριο του κουτιού ή στο έδωσε κάποιος φίλος σου ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος βοηθεια | ΣΤΕΛΙΟΣ 34 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 21-12-12 00:10 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! | panoss77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 13-04-12 10:58 |
αρχαριος ζητα προτασεις | ενυδρειοφιλος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-03-12 15:50 |
Βοηθεια αρχαριος | giorgos_kst | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 29-03-09 13:49 |
αρχαριος ζητα τις γνωσεις σας | ajaxlarissa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-08 16:19 |