|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για τον αερισμο δεν ξερω να σου πω αλλα για το πως καταληγουν στη μεση υπαρχει μια τρυπα στο κεντρο απο το καπακι που απο εκει μπαινει φως και μαζευονται εκει περα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης, αρκεί το συγκεκριμένο για να ταίζεις όσο χρειάζεται για μα μεγαλώσουν μικρά αγγελόψαρα για παράδειγμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
τα δικα μου τα αγγελοψαρα με αυτο τα μεγαλωσα!και για να εχω συνεχεια αρτεμια εβαζα σαν σημερα στο πλαστικο αυτο αυγα για εκολαψη και σε ενα αλλο απλο ταπερακι εβαζα μετα απο 30 ωρες αλλα αυγα ετσι οταν τελειωνε το ενα απλα το ξεπλενα και ξανα εβαζα στην συσκευη αυτες που ειχα στο ταπερ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να σημειωσω και εγω οτι η χρηση αεραντλιας ειναι περιττη για την εκκολαψη και στην θερμοκρασια δεν χρειαζεται θερμαντηρας παρα μονο αν η θερμοκρασια ειναι κατω απο 20 βαθμους,ισως αργησουν μια ημερα να εκκολαφθουν αλλα σκανε ολα τα αυγα.Το αντιχλωριο περιττο επισης.
Βαζω σε ενα δοχειο του λιτρου 3 κουταλιες του γλυκου,νερο κατευθειαν απο την βρυση (αφου μεχρι να εκκολαφθουν θα εχει εξατμιστει το χλωριο).Απλα πραγματα και πρακτικα,για φαγωμα θα πανε,αν καποιος θελει να εκκολαψει και δεν εχει αεραντλια και θερμαντηρα δεν ειναι υποχρεωτικο να αγοραζει εξτρα εξοπλισμο για τις αρτεμιες. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλο το αρθρο εγω που δουλευω παντως σε ιχθυογεννητικο σταθμο και ξερω το ποστο της αρτεμιας μια χαρα τα λεει ο xontros
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
aquaristic.tec Artemia Salina FD και FreshDelica bloodworms | Teo | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-11-08 19:09 |
Εκκόλαψη Artemia salina nauplii | KOKORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-04-06 06:55 |
D.I.Y. Αποκελυφοποίηση κύστεων (παραγωγή) Artemia | arosa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 29-03-05 17:00 |
Artemia salina culture ! | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-02-05 13:05 |
Καλιεργεια Artemia salina | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-12-03 02:52 |