|
|
||||
|
||||
![]()
1. Βάζεις λίπασμα... για την ανούμπια; "Τσάμπα" τα γράφουμε... λέμε.
![]() 2. Τα φύλλα ΔΕΝ μένουν για πάντα... τα παλιά... κιτρινίζουν και πέφτουν. 3. Πολύ άγχος (και μάλιστα... για μια ανούμπια)!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αρα ειναι φυσιολογικο να κιτρινιζουν τα φυλλα και να πεφτουν... Βασικα δεν θα τα αφηνω να πεφτουν γιατι ειναι αντιαισθητικο για το ενυδρειο τα σαπια φυλλα. Ευχαριστω για την απαντηση. |
|
||||
|
||||
![]()
Γι' αυτό έχεις εμάς εδώ... για να ΜΗΝ αγχώνεσαι τόσο... όπως κάναμε εμείς... σαν αρχάριοι.
![]() Τα σάπια φύλλα... τα απομακρύνεις από το ενυδρείο. Λέγεται πως τα φύλλα της ανούμπιας ΔΕΝ πρέπει να τα κόβεις γιατί... βγάζουν κάποιες τοξικές ουσίες. Γράψε και τα υπόλοιπα φυτά σου... να πάρεις γνώμες (εκτός από το διάβασμα που θα κάνεις) για την συντήρηση που χρειάζονται.- |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω επισης 2 νανο-ανουμπιες, 2 Echinodorus, 1 mikrosorium και 1 ακομα που δυστυχως δεν το θυμαμαι που εχει φυλλα πιο μικρα απο τα υπολοιπα και γινεται δασακι. Δεν ξερω αν χρειαζεται να βαλω κι αλλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απλά ανέφερα... τι λέγεται... ΔΕΝ ξέρω αν ισχύει απόλυτα.
Τα κίτρινα φύλλα και μόνο να τα ακουμπήσεις... ξεκολλάνε από τον κορμό (ο οποίος φανατάζομαι ΔΕΝ είναι θαμμένος στο βυθό... αλλά δεμένος σε κάποια ρίζα. Από τα φυτά που αναφέρεις... εγώ μόνο στους εχινόδορους θα έβαζα ταμπλέτα λίγο πιο δίπλα από την ρίζα... ανά 6μηνό (στα δικά μου Bleheri... ΔΕΝ κάνω ούτε αυτό και είναι 50 εκ. ύψος). Όσο πιο πολλά φυτά βάζεις τόσο μεγαλύτερο καλό κάνεις στο ενυδρείο σου... αρκεί να ζούνε.- |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.tropica.com/en/plants/difficulty/easy.aspx |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τιγρακια σε...αμοκ | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 19-09-09 13:06 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |