|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ψαρια ιδικα τα δυο τελευταια λινκ,αν καποια στιγμη κανω Αφρικανικο ,θα το κανω για τα δυο τελευταια ειδοι μου αρεσαν παρα πολυ,ενα ζευγαρι blue acara ποσα λιτρα χρειαζεται ; κανει δυο ζευγαρια ; η πρεπει να ειναι χαρεμι; ειχα πολυ παλια αλλα τοτε δεν ηξερα και πολλα (δεν ειχα ιντερνετ)
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου skamanako..λιγο πρασιναδα θελει ομως και θα ειναι σουπερ..μ'αρεσε το στησιμο σου....αν θες καμια 5-6 ψαρακια εχω λαμπιντος τα οποια και θελω να διωξω γιατι μεγαλωσανε και ειναι πολλα για το 120ρι μου..ειχα παρει 12 πολυ μικρα παο γεννα ενος παιδιου μεχρι να μεγαλωσουν κα ινα μπορεσω να ξεχωρισω το φυλο τους...και ειμαστε και διπλα κιολας..Πολυκαστρο μενω εγω..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα λαμπιντος ταιριαζουν με τα σαουλοσι?Αυτα που ο αρσενικος ειναι εχει μπλε ριγες και τα θηλυκα ειναι κιτρινα. ------------------------- Να πω την αληθεια δε πιστευα οτι ενα ενυδρειο μονο με πετρες θα μου αρεσε πιο πολυ απο το φυτεμενο μου!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skamanakos : 21-04-14 στις 18:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε skamanakos εφόσον σχεδιάζεις να φτιάξεις μεγαλύτερο ενυδρείο είσαι σε σωστό δρόμο
![]() Ενυδρείο 120 λίτρων μόνο προσωρινά, όσο είναι μικρά, μπορεί να φιλοξενήσει ψάρια από Malawi. Το στήσιμο σου φαίνεται λειτουργικό. Η άμμος θαλάσσης είναι μια χαρά. Για τα saulosi που σ' αρέσουν διάβασε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=61917 και αν βρεις κοίτα να μην είναι υβρίδια (κυκλοφορούν κάποια που τα λένε "red coral"). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Απο φωτισμο εχω 2 τ5 σιλβανια γκρολουξ 24βατ η μια.Μηπως ειναι πολυ?Να βγαλω την μια λαμπα?
|
||||
|
||||
![]()
Θα έλεγα να βγάλεις τη μια γκρολουξ και να βάλεις μια aquastar
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο χθες το απογευμα εχω μονο τη μια λαμπα σε λειτουργια. Τωρα δεν θα παρω αλλη λαμπα γιατι θα αγορασω τελικα ενα 240λιτρα. Δε μπορω να περιμενω ως το καλοκαιρι για να κολλησω τα τζαμια απο τα παραθυρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα νταμάρια ο φωτισμός είναι για τα ψάρια και δεν επηρεάζει την ανάπτυξη τους
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο ενυδρειου | giannis vih | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 29-06-12 22:19 |
βοηθεια κ γνωμες για νεο στησιμο! | χρηστος13 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 11-05-12 18:53 |
γνωμες για το στησιμο | kgf12345 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 24-12-11 17:11 |
Ξεκινημα ενυδρειου~απορια κ γνωμες~ | GrayFox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-05-11 12:27 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-12-10 00:02 |