|
|
||||
|
||||
![]()
Συνθηκες νερου και ποιοτητα ελεγχονται με μετρησεις ετσι;Ανα 2 μερες κανω μετρησεις.Ειναι αυτες που εχω στην συμπληρωμενη φορμα καποια ποστ πιο πισω οι οποιες ειναι αυτες που χρειαζονται πιστευω.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να ελεγξω το νερο μου που δεν γνωριζω μηπως;Μονο με μετρησεις ξερω.Θα διαβασω και για το swim blader οπως προτεινεις.
Δεν αποκλειω να τρωει ναι Σημερα μετα την χθεσινη ταλαιπωρια που το υπεβαλα πειραζοντας το κοχυλι του καθεται μπροστα απο αυτο χαμηλα σχεδον στην αμμο σχεδον ακουνητο. Εαν ομως τρομαξει απο κατι σφαιρα μπαινει μεσα.Θα τραβηξω βιντεο σε λιγο να δειτε ------------------------- Η κατασταση απο χθες ειναι αυτη. Ισως ειναι στα τελευταια του?..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 18-04-14 στις 18:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να δω το βίντεο.Το ψάρι μήπως είναι χτυπημένο και δεν υπάρχει κάποια ασθένεια!
Υ.γ.:Απλή ερώτηση και πάντα φιλικά χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος. |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη αλλα δεν μπορω εγω τουλαχιστον να διακρινω τιποτα μονο τα ψαρι που καθετε μπροστα στο κοχυλι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το βιντεο δεν δειχνει κατι διοτι δεν κανει τιποτε αλλο το ψαρι απο χθες...μενει σχεδον ακινητο και δεν κουναει ουτε τα ματια.Μονο εαν τρομαξει μπαινει αμεσως μεσα.Οπως ειδατε και στο τελος του βιντεο οπου επιτηδες πηγα λιγο πιο μπροστα για να δειτε πως κρυβεται με γρηγοραδα. Τι να μου πειτε και εσεις τι να υποθεσω και εγω...απλα παρατηρω και σας λεω |
|
||||
|
||||
![]()
Στο λέω γιατί πριν κάμποσο καιρό είχα πάει σε ένα παιδί να πάρω κάτι φυτά και είχε ένα μούλτι που είχε πρηστεί στο μάγουλο και λίγο στην κοιλιά και το έπαθε ύστερα από καυγά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω?Δεν το εχω δει να τσακωνεται να πω την αληθεια.Του φιλου σου ξερεις τι εγινε τελικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!Δεν είναι φίλος μου,ήταν γνωστός ενός φίλου.Θα κοιταξω άμα μπορέσω να επικοινωνήσω μαζι του και θα σου πω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ΔΕΝ βλέπω (όσο μου δίνει την δυνατότητα το video... γιατί χρειάστηκα και δραμαμίνη
![]() Πιθανολογώ ότι... ακόμα ΔΕΝ έχει ξεθαρέψει... και τσάμπα χολοσκάς. ![]() Περιμένω την άποψη... του Κλεόβουλου.- |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα να περασω μια βολτα να σας δειξω την μεγαλη μου οικογενεια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ώρα να αρχίσεις να δίνεις μερικά... ΔΕΝ θα χωράνε σε λίγο!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα! να σου ζησουν!
Συμφωνω με τον Νικο...παραμεγαλωσε η παρεα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δικιο εχετε απλα πως να δωσω τα παιδακια μου η μανα???
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άνοιγμα φωτιστικού Juwel RIO125 | thanasisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 02-02-18 23:11 |
υπερχειλιση στο rio125 | kostasbaf | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 26-07-09 00:31 |