|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο το πηρες? και βγαλε μια κοντινη φωτο αν θες το υφασμα να κανω ενα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η σελίδα του site πάντως... ΔΕΝ ανοίγει.-
|
|
|||
|
|||
![]()
Έναν χρόνο μετά, επιστρέφω για να ξαναμοιραστώ την εμπειρία μου με τον Μαστρο-Μάκη
![]() Ξεβιδώσα τον στύλο και το κομμάτι που καθόταν ο γάτος και το άφησα έτσι. Μετά σκέφτομαι, για να μην πάνε στ' άχρηστα, δεν τηλεφωνώ στον Μάκη μήπως μπορεί να κάνει τίποτα με αυτά; "Φέρτα από εδώ και θα δούμε τι θα κάνουμε". Για άλλη μια φορά ο τύπος ξηγήθηκε σπαθί. Μου πρόσθεσε ένα κομμάτι ξύλο σαν βάση και από το τίποτα μου έφτιαξε άλλο ένα μικρό ονυδρόμιο για να αράζει επάνω ο γάτος. Από λεφτά; άστο... τον κόπο του. (Ξέχασα να πω ότι ξεβιδώνοντας το δύο κόμματια, και επειδή γενικά πιάνουν τα χέρια μου (εδώ γελάμε) τα κατάφερα και ξήλωσα τη βάση που βίδωνε ο στύλος. Το επισκεύασε κι αυτό). Παρεμπιπτόντως, μιας και κατά τύχη το έμαθα κι εγώ προχθές, φτιάχνει και διάφορα "καλούδια" για σκύλους: στρωμάτακια, κρεβατάκια κ.λπ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 29-05-15 στις 14:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Σταθερη αξια ο Μακης, αυτο το σχοινι που βαζει οσο και να προσπαθει με ζηλο η δικια μου να το καταστρεψει αντιστεκεται σθεναρα.
![]() Ωραιος ο γαταρος.
|
|||
|
|||
![]()
"...αυτο το σχοινι που βαζει οσο και να προσπαθει με ζηλο η δικια μου να το καταστρεψει αντιστεκεται σθεναρα".
Πραγματικά, δεν καταλαβαίνει τίποτα το άτιμο, χεχεχε. "Ωραιος ο γαταρος". Ευχαριστώ, νάσαι καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
To νεο μελος της οικογενειας ο Fluffy με το νεο ονυχοδρομιο της συμμοριας:
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερά τα διαβολάκια σου Σάββα