|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τα φωτιστικά, δεν θα βιαστώ ακόμα, αλλά από πολύ ψάξιμο που έριξα και θα συνεχίσω να ψάχνω, μάλλον για 3 razor 160k στα 16000k με βλέπω να καταλήγω. Εκτός και αν πάω σε HQ και ξεμπερδέψω με 2 χ 300 w. Θα δω και στην Γερμανία που θα είμαι στο τέλος Μαΐου τι θα βρω και θα αποφασίσω τότε. Δεκτές όλες οι προτάσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν στήσεις και μια σούβλα δίπλα, έρχομαι το Πάσχα να βοηθήσω (να ξεροψήσουμε τα δισκόπουλα του Στρατάρχη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω σούβλα. Θα την χρησιμοποιήσω για να κρεμάσω τα φωτιστικά
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη μετακομηση φιλε ,για ιδιοκατασκευη λεντ το εχεις κοιταξει;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και είχα πει ότι σε αυτό το ενυδρείο δεν θέλω να κάνω πειράματα, μάλλον τελικά για εκεί θα πάμε. Δεν ταιριάζουν οι διαστάσεις για έτοιμο φωτιστικό και μάλλον πάμε για DYI led. Θα το ψάξω.
Σχεδόν τελείωσα την βάση σήμερα και έμειναν μόνο τα ποδαρικά να μπουν. Αύριο πρώτα ο θεός αρχίζω να βάφω τα τζάμια πριν τα κολλήσω. (πάτος λευκός και πλάτη θαλασσί). Και μένει μόνο το κόλλημα μετά. |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο εγχείρημα... κι' αν χρειαστείς τροφές... πες μου να σου στείλω!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κράτα τες. Έτσι και αλλιώς για δίσκους είναι. Δεν θα πάνε χαμένες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάμε Malawi? | zak | Malawi | 53 | 01-04-12 00:31 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |