|
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ....το έχω στεγνώσει Ηλία (όσο μπόρεσα) αλλά με το που ανάβω τη διπλή πέφτει το ρελέ. Υποθέτω (είμαι άσχετος από ηλεκτρολογικά) ότι έχει βραχυκυκλώσει το μπάλαστ και θέλει αλλαγή.
Το καπάκι από κάτω έχει δεξιά-αριστερά καπάκια πλαστικά. Αυτά δεν βγαίνουν για να αφαιρεθούν τα μπάλαστ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά βγαίνουν και ξαναμπαίνουν.
Παρακάτω δεν πας χωρίς χειρουργείο. Το καπάκι δείχνει συρταρωτό. Όσο και αν προσπάθησα δεν ... Θέλει χειρουργείο - κόψιμο ή από πάνω ή από κάτω. Αν το κάνεις από πάνω θα μείνει η τομή και θα πρέπει να τη μονώσεις ή να κάνεις νέο κάλυμμα για πάνω. Αν το κάνεις από κάτω είναι χειρότερα τα πράματα. Τα μπάλαστ είναι 2 (2 διακόπτες + 2 στάρτερ). Δύσκολο να πάρει υγρασία από αυτά, ποιο εύκολα από τα ακροφύσια. Είχες βγάλει καμιά λάμπα και έμειναν ανοιχτά; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα έχω open το ενυδρείο με φωτιστικό αλλά πολύ εξάτμιση.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60lt ενυδρείο, αλλαγή | DaltonGR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-02-13 13:44 |
Πρόβλημα σε ενυδρείο ELITE | Κλεόβουλος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 20-09-09 18:53 |
Αλλαγή νερού σε φυτεμένο ενυδρείο | skyros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-12-06 19:13 |
Παράγγειλα 2 νέες λάμπες ... πρέπει να αλλάξω starter; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 07-06-03 14:01 |
Filter starter | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 18:33 |