|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα θαναι,αλλα το θεμα ειναι το κοψιμο.δεν εχω βρει τζαμα να κοβει ισια μεχρι τωρα.
κιεγω θα τα κοψω χειροτερα,στανταρ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει ενα περιεργο σχημα.. το 30 υψος ειναι στην πλατη ή στην οθονη?
σκεφτηκες να κοψεις ξυλο ,κοντρα πλακε θαλλασης ή μελαμινη για καπακι? θα μπορουσες εσωτερικα να κανεις μια πατουρα στο τελαρο με ξυλο ωστε να καθεται στα πλαινα τζαμια.. |
|
||||
|
||||
![]()
κατι τετοιο σκεφτομαι κιεγω.θα δειξει τωρα,γιατι εχουμε και εξελιξεις με τα μαχατσαι,και μη γεμισω ψαρια
![]() ισως να δωσω το ενα τελικα οποτε... την επομενη βδομαδα θα ξερω,οποτε θα ενημερωσω και το θεματα που εχω ανοιξει αναλογως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, από τι υλικο θες το καπάκι ; Εύκολα γινεται, όπως είπε και ο φίλος tsalqa, μια πατούρα σε διαφορετικό ύψος μπροστα και πίσω και είσαι έτοιμος, θα υπολογίσεις όμως πως το καπάκι θα έχει υψος >= από τη διαφορά πλάτης / οθονης.
|
||||
|
||||
![]()
ναι δε με πειραζει το υλικο,οτιδηποτε.
θα το δω την αλλη βδομαδα που θα ξερω τι ενυδρειο/α θα χρειαστω,γιατι ειχα μια αναπαντεχη εξελιξη με τα μαχατσαι,και υπαρχει περιπτωση να μη τον κρατησω τον ενα halfmoon τελικα.θα δουμε.παντως αν χρειαστει "πλεξιγκλασοδουλεια" θα σε ενοχλησω σιγουρα μην ανησυχεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|