|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν βρήκα καινούριο ενυδρείο και σε πολύ καλή τιμή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα εισαι.αν ειναι σε καλη κατασταση(κυριως οι σιλικονες του)και ειναι κ σε καλη τιμη οπως λες,χτυπα το.κανεις παπαδες σε 350 λιτρα,αρκει να μη βαλεις "τερατα" και δισκους
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() για υπόστρωμα κοίταξε να βρεις χαλαζιακή άμμο ή χαλαζιακό χαλίκι
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 16-04-14 στις 12:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θερμαντικο σωμα 1000/watts (δεν θα καει υπερβολικό ρεύμα? ) θερμομετρο (υγρής μορφής) φωτισμο ( τι μου προτείνετε γιατι οπως είπα θα φυτεψω το ενυδρείο μου) χρονοδιακοπτες για τον φωτισμο σε εκείνο το υπόστρωμα θα μπορώ να φυτέψω? ρε Τάκη νε κολάζεις..τι υπέροχα ψάρια είναι αυτά; ♡ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για θερμοστάτη δεν θα πάρεις εναν 1000άρι, είναι υπερβολικά μεγάλος. Θα σου πρότεινα 2 250αριδες, και επίσης καλό είναι να πάρεις και εναν STC-1000 κοντρόλερ, για να έχεις σωστή θερμοκρασία το χειμώνα , και ελεγχόμενη θερμοκρασία το καλοκαίρι και για να βλέπεις τη θερμοκρασία, ίσως μία από τις πιο εξυπηρετικές συσκευές που υπάρχουν, και δεν θα θες και θερμόμετρο. Σε απλό υπόστρωμα και βέβαια μπορείς να φυτέψεις, με λίγες ταμπλέτες κάνεις άνετα τη δουλειά σου. Αποφάσισε όμως τι ψάρια θες, για να δεις τι φυτά μπορείς να βάλεις και να πας στον ανάλογο φωτισμό. Αυτα τα ψάρια έχουν κολάσει πολλούς, αλλά έχουν τις ιδιαιτερότητες τους, θες επεξεργασμένο νερό, όχι πολύ δυνατό φωτισμό, άρα όχι και πολλά φυτά. Αυτα τα ψάρια είναι οι Βασιλιάδες του γλυκού νερού. Αλλά σαν τα χρυσόψαρα δεν είναι, τα χρυσόψαρα είναι οι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ . (Εχει να πέσει πολύ καραμούζα τώρα ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχα! Λοιπόν οπόταν πρέπει να βρω τα ψαρια και μετά ολα τα άλλα! θέλω οπωσδήποτε να υπάρχουν μονομάχοι μέσα! (Veiltale ή Deltatail) σαλιγκάρια και θα ήθελα ακόμα 6 ψάρια (ζευγάρια και νε ωραία χρώματα) αλλων ειδών. α και γαριδουλές ( μπορω να βάλω ή οχι)
ωραία είναι τα χρυσόψαρα αλλά δεν υπάρχει ποικιλία εδω στη Κύπρο. .τουλάχιστον οχι στα πετσοπ της πόλης μου:/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
μακάρι να υπάρχει κανένα είδος γαρίδες που να μπορεί να συμβίωση μαζι τους..α θα βαλω και 2 αλγοφάγα... για τα άλλα τα ψάρια τι μου προτείνετε? τι είδους ταιριάζουν?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φιλτρο εξωτερικο μονο θα παρεις ετσι κι αλλιως. Τετοια λιτρα με εσωτερικο φιλτρο ... δυσκολο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | markdoub | Μεσογειακό | 10 | 12-01-11 20:25 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
15Lt για Betta | jstiva | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 12 | 18-05-07 20:42 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |