|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα διαφωνήσω, σου δείχνει το PH σωστά, όχι το CO2 , για να ξέρεις πόσο CO2 έχεις πρέπει να ξέρεις και το KH, σύμφωνα πάντα με τους πίνακες που μας δείχνουν το CO2.
|
||||
|
||||
![]()
Θα το δοκιμάσω όπως το λες και αυτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή το έχω και εγώ το τεστ της Sera, βάζω πλέon test PH με νερό KH4. Για να καταλάβεις πόσο καλά λειτουργεί, αστο μερικές ώρες έξω από το νερό ή βάλτο σε ένα ποτήρι νερό από τη βρύση, θα πρέπει να γίνει μπλέ. Σε εμένα ποτέ δεν γινόταν μπλέ, τώρα όταν κάνω αλλαγή νερού μετά από λίγη ώρα γίνεται μπλέ, και αργότερα γίνεται πάλι πράσινο. Και είναι λογικό, στην αλλαγή νερού πέφτει πολύ η περιεκτικότητα σε CO2
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω την γνώμη μας, πως είναι καλύτερα, στην φώτο έχουμε 2 σχέδια , έχω 2 φίλτρα στο ένα είναι και η έξοδο του Co2, στο πρώτο σχέδιο δημιουργείται ρεύμα στο πάνω μέρος τους ενυδρείο χτυπάει στο τζάμι και καταλήγει στον βυθό, στο 2 τώρα σχέδιο δημιουργείται ένα κυκλικό ρεύμα, στην πλάτη του ενυδρείου από το αριστερό φίλτρο μαζί με το Co2 και το άλλο φίλτρο δημιουργεί ρεύμα σε όλη την επιφάνεια το ενυδρείου που φτάνει μέχρι απέναντι, στην 2 φώτο το spray bar του φίλτρου + CO2 είναι βυθισμένο μέσα στο νερό περίπου 10 εκατοστά, δεν είναι στην επιφάνεια.
ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε και τις εισόδους του κάθε φίλτρου αλλιώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ροή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι είσοδοι είναι από πίσω το αριστερό έχει 2 και το δεξιό 1 τα φίλτρα είναι Eheim και τα 2
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
Παρουσίαση κοινωνικού Φυτεμένου | koreos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 12-01-13 20:14 |
Φωτισμός φυτεμένου | tzetzos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-07-12 13:53 |
Ξεκίνημα φυτεμένου | jimn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-02-10 02:02 |
Κλάδεμα φυτεμένου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 12-08-09 18:34 |