|
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτο το σκεπτικο το ειπα...οτι αφου η αμμωνια που εχω βαλει ειναι ακαταλληλη πρεπει να αδειασει το ενυδρειο και να ξαναστηθει εκ νεου με αλλη αμμωνια...και μπολι αν βαλω, με την αμμωνια να ειναι λαθος δεν θα το καταστρεψει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο ικασίες μπορούμε να κάνουμε τώρα. Κατά τη γνώμη μου, πρώτα επιβεβαίωσε ότι πράγματι έχεις μηδενικά ΝΟ2 & ΝΟ3 μετρώντας με το τεστ κάποιου άλλου. Μετά, βλέπουμε...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην κανεις αδικα εξιδα, βρες καποιον που εχει αλλα τεστ να κανεις, ή αν εχεις το θαρρος με κανενα καταστημα, πηγαινε εκει. Απλα σε αυτη την περιπτωση, δες τις μετρησεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε βεβαια, αν ειχες βαλει τα μαγικα μπουκαλακια, θα εστρωνε σιγουρα. Απλα μεχρι να στρωσει, θα ειχες ηδη βγαλει θεμα στις ασθενειες για τα ψαρια σου
![]() Δουλιτσα να υπαρχει, που λενε.... Ετσι μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι τα μαγαζια που αξιζουν τον κοπο να τους δωσεις τα χρηματα σου. Δεν ξερω, αν διαβασει καποιος χομπιστας και ειναι κοντα σου, ισως βοηθησει.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panosleonr : 14-04-14 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αστον να γελαει, προσωπικα εχω στρωσει ενα σωρω ενυδρεια ετσι οπως κι ενα σωρω συγχομπυστες οποτε θελοντας και μη η διαδικασια δουλευει, και φυσικα και στη φυση καπως ετσι συμβαινει κι οχι με μπουκαλοηλιθιοτητες και placebo-απατες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωσιμο με αμμωνια! | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 23-02-13 23:28 |
Στρωσιμο με αμμωνια | Annoulini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-09-12 14:57 |
Στρωσιμο με αμμωνια | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-02-10 21:53 |
Στρωσιμο Με αμμωνια (help) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-06-09 13:15 |
Στρωσιμο με αμμωνια | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-11-07 12:46 |