|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως παίζει καθοριστικό ρόλο ο τρόπος διάχυσης του co2. Καμιά φορά και για οικονομία και μόνο επιλέγουμε διάχυτές που είτε δεν κάνουν σωστή διάσπαση και εμπλουτισμό του νερού με το διοξείδιο με αποτέλεσμα να χάνεται πολύ αέριο στην ατμόσφαιρα, είτε να μην διανέμουν το εμπλουτισμένο νερό σε όλο το ενυδρείο. Το αποτέλεσμα αυτών των διαχυτών φαίνεται μακροπρόθεσμα και στο τέλος δαπανούμε πολλά παραπάνω χρήματα από ότι αν αγοράζαμε ένα κάλο από την αρχή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια περα απο αυτο http://www.ebay.com/itm/CO2-Drop-Che...item3a62b70e57
χρειαζομαι κατι αλλο?το υγρο που εχει μεσα ειναι υγρο μετρησης ph η με kh4?γιατι κατω στην περιγραφη λεει οτι βαζω 3-5 σταγονες απο το υγρο της φωτο και μετα γεμιζω νερο απο το ενυδρειο?αν εχω διαβασει καλα στο φορουμ χρειαζομαι υγρο kh4 και μετα βαζω 3-5 σταγονες υγρο μετρησης ph!που εχω μπερδευτει?? |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτό θα τεστάρεις την ποσότητα του διοξειδίου, δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν μπορώ να σου πω, εγώ έχω της Sera το τέστ με σταγόνες, καλό και αυτό.
Μου ήρθε σήμερα και ο άλλος από το ebay http://www.ebay.com/itm/UP-aqua-Inli...item1e750c13ff Γεμίσαμε Co2 διαχυτήρες |
|
|||
|
|||
![]()
και το συγκεκριμενο τεστ πως το κανω?οπως λεει ο πωλητης βαζοντας νερο απο το ενυδρειο και τις σταγονες που δινει αυτος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάζεις νερό από το ενυδρείο και τον αριθμό των σταγόνων που σου λέει 3-4, το βάζεις μέσα στο ενυδρείο έτσι ώστε να ενωθεί το νερό του ενυδρείου με αυτό που έχει μέσα, χωρίς να χυθεί το τεστ μέσα στο ενυδρείο.
|
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω!!και το υγρο kh4 που λεμε εδω στο φορουμ που ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάζεις νερό KH4 και όχι νερό ενυδρείου , 3-4 σταγόνες τεστ PH , το βάζεις στο ενυδρείο , και το CΟ2 περνάει στο διάλυμα του drop checker, αλλάζει το PH, και επειδή έχουμε σταθερό ΚΗ4 μπορούμε πλέον πολύ εύκολα να υπολογίσουμε πόσο CO2 έχουμε ------------------------- Παράθεση:
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 15-04-14 στις 11:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
Παρουσίαση κοινωνικού Φυτεμένου | koreos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 12-01-13 20:14 |
Φωτισμός φυτεμένου | tzetzos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-07-12 13:53 |
Ξεκίνημα φυτεμένου | jimn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-02-10 02:02 |
Κλάδεμα φυτεμένου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 12-08-09 18:34 |