|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο,και η θεση που το εβαλες πολυ καλη,το κοιτας ηρεμεις και παίζεις ποκερακι χωρις να τιλταρεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία η ζουγκλίτσα σου, μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Manager και διπλωματική...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο! Να το χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε μου! πολυ ομορφο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις φτιαξει ωραια κατασταση μπραβο σου!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε στα είπα και από κοντά ότι είναι πανέμορφο, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά
![]() Μην αγχώνεσαι για το χρώμα της Rotala, την έχω σε περίπου 0,5 watt ανά λίτρο κι εγώ.. το μυστικό δε θα έλεγα ότι είναι η ένταση του φωτισμού όσο τα νιτρικά να παραμένουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλά (αφού τα ρουφήξουν / μειώσουν πρώτα τα υπόλοιπά σου φυτά εννοείται ![]() Υ.Γ. το γραφείο σου μπορώ να πω ότι τα σπάει πολύ περισσότερο από το ενυδρείο xexe ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H μπλε λαμπα είναι η "μαμίσια" του Hailea και δε τη βλέπω να αλλάζει εύκολα... Παραδόξως πρόβλημα με άλγες δεν είχα ποτέ, ούτε παλιότερα, ό,τι και να χα δοκιμάσει σ' αυτό το ενυδρειάκι. Και δε θα σκόπευα γενικά να προβώ σε αναβάθμιση σ αυτό μόνο που τα φυτά πήγαν τόσο καλά που σκέφτομαι ότι αξίζει τον κόπο τελικά. Έχω κάτι πατέντες υπόψιν μου, θα δούμε...
------------------------- Θα δοκιμάσω μπας και την παραγγέλνουν στα petcity τη μισή λευκή μισή κόκκινη, αλλά δε νομίζω. Αλλού δεν μπόρεσα να τη βρώ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapsok : 14-04-14 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 λιτρα Gurami paradise | Apollwnas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 22-05-11 12:08 |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |
paradise fish επιθετικά; | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-05-08 23:21 |