|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Labidochromis caeruleus "Nkhomo Reef" F1
To σπάνιο στην Ελλάδα ασπρο/γαλάζιο, πραγματικό Labidochromis caeruleus(caeruleus σημαίνει γαλάζιο) [η τελευταία φωτο είναι από ξένο site γιατί φυσικά οι δικές μου είναι ψιλοχάλια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 09-10-14 στις 19:39 |
|
||||
|
||||
![]()
Pseudotropheus saulosi
1η αρσενικός 2η θηλυκιά (μπροστά) |
|
||||
|
||||
![]()
otopharynx lithobates..Το αφεντικο του ενυδρειου μου..ψαχνουμε και για νυφες καθοτι κλεισαμε τα 2..
|
|||
|
|||
![]()
Τα καμάρια μου!!!
1) Pseudotropheus williamsi (blue lips), ο αρσενικός μου 2) Θηλυκό Pseudotropheus williamsi και θηλυκό Pseudotropheus demasoni 3) Pseudotropheus demasoni, αρσενικό Και τα δύο είδη από τη λίμνη Malawi |
|
|||
|
|||
![]()
Και η Tanganyika μου!!!
1) Altolamprologus calvus Congo Black Pearl , αριστερά ο αρσενικός και στο κέλυφος το θηλυκό 2) Altolamprologus calvus Congo Black Pearl, το θηλυκό με τα μωρά του 3) Altolamrologus compressiceps Gold Head Muzi 4) Ζευγάρι Neolamprologus Pulcher "Daffodil" με τα μικρά τους |
|
||||
|
||||
![]()
Labidochromis sp. "Hongi" (Red top Kimpuma)
1,2,3,4 αρσενικά - 5 ένα μικρό |
|
||||
|
||||
![]()
Pseudotropheus flavus "Chinyankwazi Island" F1
1,2 αρσενικό 3 μπροστά αρσενικό πίσω θηλυκό 4 αριστερά αρσενικό 5 μπροστά μικρά |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-03-08 00:42 |
φωτο | Mary-z | Greek Aquarist's Boards | 1 | 06-12-07 11:36 |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |