|
|
|||
|
|||
![]()
οκ το καταλαβα με τα βανακια.τωρα στο ενυδρειο εχω 2 guarami moonlight αφημενα στην τυχη τους.να τα κρατησω?ταιριαζουν στο περιβαλον που θελω να φτιαξω?ειχα ξυλο μεσα στο ενυδρειο και μου αρεσει οπτικα.επισεις μου αρεσει που το χρωματιζει κιολας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι να τα κρατησεις.
Τι περιβαλλον θελεις να φτιαξεις?
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτωμαι μαυρη αμμο μερικα σκορπια βοτσαλα και κορμο κανα μετρο σε μηκος να πιανει το ενυδρειο σε μακρος αλλα οχι πολυ ψηλο.επισης θα μου χαρισουν και ενα πλεκο καμια 10αρια ποντους σιγουρα θα ειναι.
------------------------- η γνωμη σου delta? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanos33 : 10-04-14 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πλεκο σε 120 λίτρα είναι λίγο ρίσκο. Εξαρτάται από το είδος του πλεκο, πόσο μεγάλο γίνεται και τι παράμετρους νερού θέλει, επίσης τι άλλοι κάτοικοι θα υπάρχουν στο ενυδρείο. Θα σου πρότεινα να μάθεις λεπτομέρειες για το είδος και τις συνθήκες που χρειάζεται το συγκεκριμένο ψάρι πριν το βάλεις μέσα
|
|||
|
|||
![]()
τωρα ακριβως ποιος ειναι δεν ξερω.μαυρος ειναι.ουτε τιγρε ουτε αλμπινος.γιατι ειναι ρισκο?
------------------------- γιατι ειναι ρισκο?δεν ξερω αν σου απαντησα πριν.συγνωμη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanos33 : 10-04-14 στις 17:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλιώς το παίρνεις και μετά από λίγο καιρό που θα μεγαλώσει το δίνεις αλλού, αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτή τη λύση. Και επειδή έκανα και εγώ κάτι παρόμοιο δεν μου άρεσε. Στην αρχή μάζευα ότι ψάρι υπήρχε (πλεονεξία) , μετά άρχισα να μοιράζω από εδώ και από εκεί. Κατάλαβα πως δεν τους αξίζει αυτή η ταλαιπωρία, ούτε και η δικιά μου στεναχώρια που τα αποχωρίζομαι
|
|||
|
|||
![]()
εγω οσους ειχα δεν μεγαλωνανε ρε συ τι στο καλο.γιατι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 56 | 28-05-14 18:06 |
Εξωτερικο φιλτρο για rio 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 50 | 18-01-14 18:30 |
co2 και εξωτερικο φιλτρο..ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-11-11 16:13 |
Ερωτηση για εξωτερικο Φιλτρο | gmavro | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 30-09-09 20:55 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |