|
|
||||
|
||||
![]()
νασαι καλα τακη ευχαριστω
![]() οταν θαναι ετοιμη και παρει λιγο τα πανω της,ναρθεις αποδω για ψαροκαφε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετά το Πάσχα ξεκινάω και εγω ένα projectaki, αν αποφύγω τις βολές απο το καταπέλτη παντόφλας ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
update
εβαλα ελαφροπετρα,τυρφη στο βυθο,αντλια sun-sun 1400λτ με αλφαδολαστιχο και βανακι στην εξοδο για να τη ρυθμιζω και τωρα γεμιζουμε ![]() ![]() θελω να δω ποσο χρονο θα παρει στην τυρφη να κατσει κατω.ελπιζω οχι πολυ,γιατι θα πρεπει να βαλω αεραντλια. γιατι υποθετω πως αν δεν εχει κατσει θα μου μπουκωσει την αντλια. ασε που θα βγει και στην ελαφροπετρα. θα δειξει... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κατσει συντομα.
Την αντλια μην την εχεις στην πριζα τωρα. Η λιμνη ειναι αυτη που ειχες, ή πηρες αλλη? Την ειχες βγαλει για δωσιμο θυμαμαι.
|
||||
|
||||
![]()
η ιδια ειναι.ναι την ειχα βαλει σε αγγελια αλλα δεν ενδιαφερθηκε κανεις τοτε.καλυτερα,γιατι τωρα δεν θα ειχα τιποτα να ασχοληθω
![]() την αντλια δεν την εχω καν στο νερο τωρα.την εβαλα να δω πως θα κατσει και να μετρησω το αλφαδολαστιχο και την εβγαλα μην τυχων απλωνοτανε η τυρφη παντου και τη γεμιζε. δεν απλωθηκε τελικα,αλλα την εβγαλα και θα τη βαλω να δουλευει μολις κατσει η τυρφη. να δω πως θα γινει να παρω φυτα τωρα... θα ψαξω λιγο μπας και βρω ημερομηνια για τις ανθοκομικες,και αν αργουνε πολυ θα παω μαραθωνα αναγκαστικα. θελω να την αφησω να δουλεψει λιγο ετσι ομως,οποτε δεν βιαζομαι και πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Της Κηφισιάς είναι τωρα μεσα στον μαιο αυτην περιμενω να κανω μια μπαζα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκιναει απο 23 απριλιου μεχρι 11 μαιου
![]() σουπερ! θα δουλεψει και 10-15 μερες αδεια η λιμνη και δεν θα περιμενω και παρα πολυ ![]() http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΕΚΟΚ52-ΛΑΟ οταν θα πλησιαζει θα γραψω ποτε θα παω οποτε αν θελει κανεις παμε παρεα να χαζεψουμε κιολας ![]() (μαλον το σαβ/κο 26-27...) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |