|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα με τα φώτα, το CO2 χωρίς φώτα και χωρίς Ph controller είναι ριψοκίνδυνο
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα έχει όμως σκαμπανεβάσματα το ph Τάκη?μήπως βλάψει τους κατοίκους?επίσης η πρώτη λειτουργία θα γίνει το βράδυ!το ρύθμιζω στη μια φυσαλιδα το δευτερόλεπτο κατευθείαν η παραπάνω?Επίσης και την στρόφιγγα την ανοίγω τέρμα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πόσες φυσαλίδες εξαρτάται από τα φυτομάζα, τον όγκο του νερού και το φωτισμό. Η στρόφιγγα τέρμα και ρυθμίζεις τις φυσαλίδες με τη βελονοειδή
|
||||
|
||||
![]()
Τι κάνω λάθος και δεν βλέπω φως?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχασα τις φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ ότι ανοίγω την στρόφιγγα και την Αννούλα που έχει πάνω στα μανομετρα και εθν έχει ροή!η είσοδος της ηλεκτροβανας πρέπει να εντάξει γιατί το σωλινακι το πιάνω κρύο!η έξοδος δεν βγάζει και η ηλεκτροβανα είναι πολύ ζεστή!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βγάζεις τα μανόμετρα και ανοίγεις τη βάνα να δεις αν βγάζει αέριο 2ο τεστ τα συνδέεις όλα και βάζεις το σωληνάκι σε ενα ποτήρι νερό να δεις αν βγάζει φυσαλίδες (το σωληνακι αμέσως μετά την ηλεκτρομαγνητικη χωρίς ανεπίστροφη) Η ηλεκτρομαγνητική ζεσταίνεται όταν λειτουργεί
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή απο γλυκό σε reef με ΖΒ | gallos | Nano Reef | 76 | 03-12-16 11:19 |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |