|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έλα ντε.Τι την ήθελα κι εγώ τη κατάλευκη.Δεν έπαιρνα το μπεζάκι που μου είχε πει κι ο Σπύρος. Τώρα που παρατήρησα καλύτερα δεν είναι ακριβώς σκόνη.Είναι ένα στρώμα απο χνούδι αυτό που έχει καλύψει την επιφάνεια.Μόλις έστρεψα τη ροή προς τα κάτω όλο αυτό κυλήσθηκε κι έκανε σαν μπαλίτσα απο χνούδι.Σαν να είναι κανας μύκητας που βγάζουν τα ξύλα και νε μεταφέρθηκε στην επιφάνεια του βυθού |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως και να είναι.Αν όντως ειναι μύκητας τότε θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει έτσι όπως ήρθε.Εκτός κι άν είναι κάποιο είδος άλγης.Δε ξέρω και τα νιτρικά σου
|
|||
|
|||
![]()
..ίσως τα ξύλα τα έπιασε σαπίλα.. πόσο καιρό τα είχε ο άλλος που τα πήρες?
|
|
||||
|
||||
![]()
3 χρόνια μου είπε.Κι έτσι να είναι οτι είναι να φύγει θα φύγει και μετά θα καθαρίσει το τοπίο σωστά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε πειραζει κατι στη λειτουργια του ενυδρειου ... Στους δισκους μαλιστα θα "αρεσει"!
Αν σε ενοχλει αισθητικα βαλε ενα κυκλοφοριτη κοντα στο βυθο ωστε να τα συγκεντρωσει καπου ωστε να τα σιφωναρεις πιο ευκολα ...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ ρε Γιώργο,με ανακούφισες.Δεν με πειράζει το αισθητικό τόσο,όσο το να μην δημιουργήσουν οι ουσίες αυτές πρόβλημα στα δισκάκια μου και στα cory αργότερα που θα είναι στο βυθό.Ήδη παρήγγειλα ένα κυκλοφορητή sun sun για να κάνω αυτό που μου είπες.Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!
|
|
|||
|
|||
![]()
τι ειδους ξυλα πηρες? γιατι καπου παει το μυαλο μου.
προσωπικα εμενα αυτο το σκουπιδι που βγαζουν τα ξυλα μου αρεσει, θυμιζει πιο πολυ ποταμι και στα ψαρια σου θα αρεσει αυτο. μεχρι ενα ορισμενο σημειο βεβαια, οχι να γινει βοθρος το ενυδρειο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέμα συγκατοίκησης | NikosLrs13 | Bettas | 17 | 25-11-11 22:32 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Θέμα επιβίωσης | bakogiannisd | Malawi | 7 | 23-04-07 12:12 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |