|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και ακόμη καλύτερη συνέχεια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thanx
![]() στο βυθο θα μπει τυρφη φετος.ψαρι που θα βρω δεν ξερω ακομα.οταν φτασω εκει θα ψαξω μηπως βρω κανα halfmoon η τιποτα τετοιο.η κανενα απλο splendens δε με χαλαει. offtopic @devilshake(αν το δει) σταυροοοοο.....ελα ρε σταυρο,βοηθα λιγο το ενυδρειο μου σε εκλιπαρω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε Γιώργο, καιρό είχαμε να σε δούμε να φτιάχνεις κάτι.
Καλή δύναμη ΥΓ Μου φαίνεται πως είδα ότι ο Σταύρος (@devilshake) έφερε Half moon
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη και ελπιζω να βγαλεις ακρη με τον ψαρη!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να δουμε τι θα δουμε παλι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφος μονομαχος ο halfmoon!
Για μενα , ο πιο ομορφος μονομαχος! κι αν παρεις γεννα, ισως ετοιμασω ενα "μικρο" για halfmoon απο αναπαραγωγη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εφερε ναι,αλλα δεν εχω που να τον βαλω ακομα.
συντομα θα εχω βεβαια,γιατι εχω ξεκινησει και ψαχνομαι για αλλη μια φαση με dexion εδω στο δωματιο ωστε να βαλω κιαλλο ενυδρειο,η ενυδρεια(μικρα) ![]() ο σπυρος φταιει γιαυτο γιατι με τσιγκλισε και μου εβαλε ιδεες ![]() φερνει συχνα τετοιους ομως ο σταυρος οποτε σιγουρα θα βρω. αργω ακομα να βαλω ψαρι.να τελειωσω πρωτα και θα γινει τελευταιο το ψαξιμο. το θεμα ειναι ποτε θα φερει κανα Mahachai ![]() στη λιμνη θα μπουνε πιο "κοινα" ψαρια αλλα σιγουρα θαναι μονομαχοι παλι για τωρα το καλοκαιρι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |