|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν υπαρχει.
Σε χαλικι φυτεουν συνηθως, αρκει να εχει καποιο υψος (5-6 εκ)για να πιανουν τα φυτα και να μη ξεριζωνονται. Αυτο που πρεπει να ειχες τσεκαρει ομως, ειναι αν ειναι καταλληλο το χαλικι για τα ψαρια. Γιατι μπορει τα τιγρακια να ζουν σε ευρος σκληροτητων και πεχα, αλλα να μη γινει και ταγκανικα το ενυδρειο. Εννοω να μην ειναι ασβεστολιθικο το χαλικι και εχεις και σκληρο νερο στη βρυση και φτασει στα ορια η σκληροτητα στο ενυδρειο. Καλυτερα να ηταν χαλαζιακο και να μην επηρεαζει τη σκληροτητα του νερου.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια νομιζω οτι εγινε μια μεγαλη βλακεια...Η αδερφη μου πηγε και πηρε 2 σκαλαρια να μου κανει εκπληξη επειδη της αρεσαν πολυ και της ειπε αυτος στο πετ οτι ταιριαζουν με τα τιγρακια. Αλλα εγω βλεπω οτι τα τιγρακια απο τοτε που μπηκαν τα σκαλαρια, ειναι ολα μαζεμενα στη γωνια και τρεμουν κι εχουν χασει το χρωμα τους. Μαλλον δεν ταιριαζουν σωστα; Τα ακουσε για τα καλα η αδερφη μου βεβαια (αν και το εκανε για καλο αλλα τεσπα). Να τα βγαλω αμεσα; Και μου ειπε οτι ηταν ακριβα κιολας αρα πρεπει να βρω να τα πουλησω καπου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινε τα πισω στον εξυπνο πετσοπα που ειπε οτι ταιριαζουν και παρε τα χρηματα σου πισω!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρε κατι ισης αξιας με τα αγγελοψαρα.
|
|||
|
|||
![]()
Δε γινεται ουτε αυτο μου ειπε...Μπορω να τα παω πισω αλλα χρηματα δε δινονται πισω ουτε να παρω κατι αλλο να το αντισταθμισω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δώστα κάπου αλλού, τώρα θα κάνεις ζημιά, είναι αλήτης ο πέτσοπας δικά του μ@λ@κία είναι να τα πάει πισω η αδελφή σου και να πει έκανα λάθος, στα χαρίζω και να έχει κόσμο το μαγαζί μέσα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τιγρακια σε...αμοκ | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 19-09-09 13:06 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |