|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το ιδιο και μενα σταζει καμια φορα..Το καπακι εχει λιγα μποσικα μπρος πισω και οταν υγροποιουνται οι υδρατμοι καμια φορα σταζουν απ'εξω..Τραβα το λιγο μπροστα..Φαινεται και εδω..https://imageshack.com/i/jtgqtej
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου είχε γίνει μούσκεμα ολη η αφίσα πίσω γιατί το σωλινάκι που έβγενε από πίσω έσταζε νερά αντί να τραβάει αέρα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, απλά σου το λέω γιατι σε μια φοτο είδα ένα τέτοιο σωληνάκι.
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδεια αμα το τραβειξω μπροστα εκει ειναι που θα μου το κανει χαλια το τζαμι εγω επιτηδες το εβαλα τερμα πισω το καπακι για να σταζουν ολα κατω αλλα επειδη σταζει με πολυ αργουσ ρυθμουσ στο πλακακι προλαβαινει να στεγνωση αλλα και παλι ειμαι καθε μερα με πανακι γιατι αμα στεγνωσει το νερο πανω τα αλατα βγαινουν μονο με ξιστρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να βάλεις μια λωρίδα απο σαμπρέλα μεταξύ καπακιού και ενυδρείου ώστε να στεγανοποιηθει.Μιας και πρόκειται μόνο για υδρατμούς τότε αυτό αρκεί.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοραλια στο πισω τζαμι πως?? | maxmike | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 9 | 20-03-13 18:54 |
για πλατη πισω μαυρο φοντο? | Λάζαρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-03-11 01:36 |
Ξανα πισω με guppies (?) | koupanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-04-09 09:49 |
πριξιμο πισω απο τα βραγχεια | naupaktos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 03-08-07 11:18 |
παταρι στο πισω μερος πως? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-04-07 22:10 |