|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιον το λες?
|
||||
|
||||
![]()
σε σενα το λεγα νομιζα οτι εστειλες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, δεν εχω τιποτα ετοιμο για την περισταση. Αλλα εχω ενα μικρο που σκεφτομουν να κανω κατι πειραματα, οποτε μπορει να το στησω αν προλαβω.
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμαζω ενα ενυδρειακι...
Για πειτε την γνωμη σας , καπως ετσι θα ειναι , στην μεση θα μπει αμμος... |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο, οπως παντα τουμπανο τα φυτα σου. Για εμενα λειπει το κατι που θα σου μεινει στο μυαλο ως εικονα στο ενυδρειο σου, προς το παρον. Αλλα σιγουρα κατι καλο εχεις στο μυαλο σου για τη συνεχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δειχνει λιγο ανωριμο,λιγο προχειρο ακομα...
Ασε τα φυτα να "ξεκουραστουν" και να "κοιταξουν προς το φως και δωστου εναν χαρακτηρα. Σαν προοπτικες εχει εξαιρετικες απο δαυτες.........Αν εως τοτε βεβαια δεν τα εχουν φαει ολα τα φυτα οι σαλουγκαροι που εκτρεφεις εκει μεσα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ειδη τωρα ειναι διαφορετικο απο αυτο που εχω ανεβάσει.. Σαν ιδεα δειτε το απλα, το στησιμο αν ειναι καλο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμός Βιοτοπικών και Φυτεμένων ενυδρείων στη Ρωσία | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 245 | 16-01-14 02:22 |
Είμαι περίεργος να δώ τα ντουλαπάκια των φυτεμένων | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-01-11 16:46 |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |