|
|
||||
|
||||
![]()
Eλα να σου δωσω ενα sun sun 304 με 2000λτ/ωρα να τελειωνεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Eheim ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα παιδια παραγγειλα το eheim 2217 ,σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας και για τα λινκ που μου στειλατε ,για να παραγγειλω το 2217 μετρησε το οτι ειναι απο τα ποιο αξιοπιστα απο θεμα βλαβων απο αυτα που διαβασα σε συζητησεις στο φορουμ,οτι τα εχουν οι περισσοεροι και ειναι ευχαριστημενοι, και το οτι ηθελα ενα απλο φιλτρο που να κανει σωστα τη δουλεια του,γιατι με τις ευκολιες των fluval αλλα λιγο παθιαρικο ( 4-5 φορες βλαβη) και τις ευκολιες των tetra ex 700-1200 (εσκασα μετα απο 3-4 καθαρισματα κλαταρανε τα βανακια ) και αναγκαστικα να τα παρολισω ολα τους ,ανταλακτικα βρισω τελικα στο e bay αλλα αραγε αξιζει να τα κανω μιας και ειναι τοσο παθιαρικα κατ εμε φιλτρα ; η θα τα κανω και μετα παλι απο 3-4 καθαρισματα αρχισουν να τρεχουν νερα ...... και τρελαινομαι οταν το βλεπω αυτο ,οποτε ειπα να δοκιμασω και το πολυ απλο χωρις βανακια πομπες και πολλα φρου φρου eheim μιας και τοσα χρονια με ενυδρεια δεν το ειχα ποτε ,τα κινεζικα δεν τα απαξιωνω αλλα ηθελα ενα φιλτρο δοκιμασμενο στα χρονια απο σχεδον ολους τους ενυδρειοφιλους με πολυ καλα σχολια,ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το εχεις δουλεψει?Το γνωριζεις σαν φιλτρο?Η πετας την κοτσανα σου ετσι για χαβαλε?Ο μονος λογος που το εβγαλα απο το ενυδρειο ειναι η αντικατασταση του με ενα FX5....λογω μεγαλητερης χωριτικοτητας σε βιολογικο υλικο..Το sunsun την κανει την δουλεια του μια χαρα..
Αληθεια,τα eheim που κατασκευαζονται,στην Γερμανια να φανταστω....
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζονται εντασεις σε μια συζητηση που κανουμε για να ανταλλασουμε αποψεις συμφωνα με την εμπειρια του καθε ενος και το τι του εχει αρεσει ,εγω ειπα οτι τα τετρα ειναι παθιαρικα (σε εμενα) μπορει σε καποιον αλλο να εχει κρατησει 15-20 χρονια και να ειναι υπερ ευχαριστημενος με σωστοτερη συντηριση,τα 4-5 τελευταια χρονια λογο κρισης ολοι κοιταμε τα κινεζικα,που και τι δουλεια τους κανουνε σωστα και πολυ φθηνοτερα ειναι,να πω την αληθεια κι εγω πρωτου ξεκινησω το θεμα για SUN SUN εψαχνα και συγκεκριμενα για το 2000 λιτρα /ωρα μπορει να ειναι το επομενο που θα παρω,και το hydor στο οτι το εχουν 2-3 φιλοι μου για πανω απο 10 χρονια χωρις ουτε μια βλαβη '' κι εγω μετα καλυτερα ποιοτικος φλουβαλ και τετρα ειχα σκασει" γιαυτο ας αφησουμε τις εντασεις γιατι ειναι ανωφελες και δεν βοηθουν το θεμα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() (καλα θα ηταν ομως να προσεχουμε πως μιλαμε και σε ποιον-υπαρχουν κι ευεξαπτοι...)
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα εκανα μια πατεντα στο εξωτερικο φιλτρο ex 1200 και μεχρι στιγμης λειτουργει καλα ,θα το αφησω για δυο τρεις μερες να δουλευει κατω σε εναν κουβα και αν δεν σταξει τοτε απο εβδομαδα θα το βαλω κι αυτο στο 300αρι μου,τι εκανα; εβαλα ενα σωληνα για εισοδο και εναν σωληνα για εξοδο τα σφηνωσα ετσι απλα χωρις βανακια δλδ οπως ειναι τα eheim περιπου, αν δω οτι ολα ειναι ενταξη τοτε θα βαλω και βανακια απο ποτιστικο λαστιχο θα το σιλικοναρω για σταθεροποιησει και θα το λειτουργω ετσι
, ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν και τα ταιράπ... για αυτές τις δουλειές (αντί για σιλικόνη)... που σταθεροποιούν καλύτερα.-
https://www.google.gr/search?q=%CE%B...w&ved=0CD4QsAQ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικα φιλτρα | lefterisafrica | Malawi | 4 | 25-01-11 00:34 |
Εσωτερικα και εξωτερικα φιλτρα.... | water_turtle_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 05-02-10 22:53 |