|
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτο το ενυδρειο μιλαμε?
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
γιατί τα ξεχνάω?στο seriouslyfish που κοίταξα λέει περίπου αυτές τις διαστάσεις....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
41 υψος ειναι πολυ λιγο για σκαλαρια.
|
|||
|
|||
![]()
90χ50χ35 είναι κανονικά αλλά υπολογίζω αυτές τις διαστάσεις καθαρές...με το μάτι φυσικά....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αποψεις λεμε, φυσικα. Η επιλογη ειναι δικη σου. Απλα αν ηθελα σκαλαρια, θα προτιμουσα να εχω ενα αρκετα ψηλο ενυδρειο, για να μπορω να τα χαρω. Γινονται αρκετα μεγαλα σε υψος και θα ηθελα να μπορουν να κινουνται καλα στο ενυδρειο μου.
|
|||
|
|||
![]()
εννοείτε απλά επειδή και εγώ δε έχω τρελές γνώσεις και δεν είχα ποτέ τέτοια ψάρια,ρωτάω για να μάθω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε και εγω ειχα ποτε και δεν προκειται να εχω στο μελλον. Αλλα σε οσα μικρα ενυδρεια τα εχω δει, φαινεται απλα οτι ταλαιπωρουνται. Σε μεγαλα που τα εχω δει επισης, ομως, ειναι πολυ ομορφα και ενδιαφεροντα ψαρια.
|
|||
|
|||
![]()
μάλιστα...μπορώ να κρατήσω τίποτα από τα ψάρια που έχω?και αν ναι σε ποια από τις 2 περιπτώσεις?χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι συνθήκες νερού...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λίτρα φυτεμένο με γκάπυ-πλάτυ-νέον-rainbow | atoyx | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 8 | 21-01-11 17:41 |