|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας να πω πως μεσα αυτη την εποχη εχω ενα οσκαρ κι ενα πλεκοστομους 4,5 χρονων και τα δυο,ειχα δυο οσκαρ αλλα το ενα μου ψοφησε το καλοκαιρι ,τροφη τα δινω τα επιπλεοντα στικ και γεωσκολικες
|
||||
|
||||
![]()
Στην κατοχή μου έχω 3 eheim 2217 που δουλεύουν αρκετά χρόνια απροβλημάτιστα.
|
||||
|
||||
![]()
ψαχνω -ψαχνω και ακρη δεν βγαζω,μηπως το eheim 2217 ειναι τελικα μικρο για τα 300 λιτρα που εχω και να ψαξω για κατι μεγαλυτερο ,δλδ να ανεβασω ακομη λιγο τον πηχη ;εχετε να μου προτεινετε κατι ;
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petsupermarket.gr/3103/πρ...και-600lt.html ενα σκαλοπατι παραπανω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
λετε τα κινεζικα να τα αποφυγω ;φοβαμε το 2217 στο οτι δεν εχει πομπα , η βαλβιδα να συμπληρωνεις νερο οπως το hydor για να τραβαει απο το ενυδρειο ....... τελικα βλεπω πως ειναι προβλημα η επιλογη φιλτρου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί το 2217 είναι Γερμανικό…..;;;;;;;!!!!!!! Αν θες και μια άλλη γνώμη κοίτα και τα sun sun. Κινέζικα αλλά σκυλιά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικα φιλτρα | lefterisafrica | Malawi | 4 | 25-01-11 00:34 |
Εσωτερικα και εξωτερικα φιλτρα.... | water_turtle_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 05-02-10 22:53 |