|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά, ώραία δουλειά, άντε με το καλό και το επόμενο (μήπως σειρά έχουν τα χρυσόψαρα ; )
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσόψαρα και pangasius
|
||||
|
||||
![]()
Αν κάποιος προχώρησε σε διανομή του φυλλαδίου σε πετ σοπ ας μας πει και εντυπώσεις, αντιδράσεις κλπ για να δούμε τι γίνεται...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο παιδια...... πολυ καλη ιδεα και το αποτελεσμα!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα τίποτα;
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι φαινεται,αλλα δεν ειναι και ευκολο οικονομικα για κανεναν.δυστυχως...
παντως -μιλωντας για μενα παντα-δεν το εχω αφησει,συντομα που θα ξεμπερδεψω με τις δουλειες που εχω αυτη τη βδομαδα και τα εξοδα των γιορτων, πιστευω πως θα μπορεσω να συνεχισω και να τυπωσω μερικα. θελω να τυπωσω τουλαχιστον 200 ομως ωστε να μπορεσω να δωσω εστω απο καμια πενηνταρια στα μαγαζια που θα παω. και αν κανω την εκτυπωση οπως την αλλη φορα(12 ευρω τα 20)ειναι μεγαλουτσικο ποσο.γιαυτο αργω ![]() θα δεις ομως,συντομα θα εχουμε εξελιξεις ![]() τωρα τι εξελιξεις θα ειναι,θα το δουμε... παντως μια καλη κινηση θα ητανε να μπει και στο facebook.οποιος εχει λογαριασμο μπορει να το κοινοποιησει αν θελει, να το δει κοσμος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις το εστειλα στον Σταύρο (¶βυσσος) και δέχτηκε να τύπωσω και να του παω να τα βαλει στο κατάστημα του!
![]() ![]() ![]() ![]() Θα παω και στα pet city ελπιζω αυριο και θα σας ενημερώσω!!! ![]() Το εχω κοινοποιήσει στο Facebook ... Γιώργο απο που θα τα τυπωσεις? δεν εχω ρωτήσει τιμές ακομα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πολύ ευχάριστο αυτό, μπράβο του! Κι εγώ το έκανα κοινοποίηση στο FB... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε γιωργη!
![]() ![]() κιεγω δεν θα το αφησω,θα το προωθησω οσο περισσοτερο μπορω με τυπωμενα μολις μπορεσω οικονομικα, αλλα και μεσω fb και youtube. εκτυπωση δεν μπορω να κανω ακομα,ομως τα αλλα μπορω να τα κανω και τωρα. μαλιστα το βιντεακι το εχω στα σκαρια εδω και μερικες μερες αλλα δεν εχω αδειασει να το τελειωσω. μονο fb account δεν εχω,αλλα εχω τους συγγενεις που εχουνε,οποτε θα ανεβει στο δικο τους ![]() δεν εχω ρωτησει ουτε εγω τιμες,οταν ειχα κανει εκτυπωση ητανε σε ενα φωτοτυπαδικο εδω κοντα και μαλον γιαυτο βγηκε τοσο ακριβα. εχω κοντα κανα δυο μαγαζια ακομα ομως που κανουν εκτυπωσεις,οποτε θα παω να ρωτησω κιεκει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος, απορίες για φροντίδα, διατήρηση σε ενυδρείο | endymion | Bettas | 4 | 12-11-10 21:17 |
Φροντίδα ph ηλεκτροδίου | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 23-10-09 20:00 |
Φυτό με την λιγότερη φροντίδα; | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-02-09 20:56 |
Χημικά για την φροντίδα του ενυδρείου | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-06 20:40 |