|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοειτε οτι σε διακοπη ρευματος ετσι και αλλιως θα χαθει ο προγραμματισμος (του αναλογικου χρονοδιακοπτη) δεν εχω καταλαβει που μπερδευτηκε το θεμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι καταλαβα, αν μπει μετα το τροφοδοτικο, οσο δεν δινει ρευμα ο κοντρολερ να δουλεψουν τα ανεμιστηρια, θα ειναι σαν διακοπη ρευματος για το χρονοδιακοπτη.
Οπως και να εχει, ψηφιακος και ησυχο το κεφαλι μας.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες πως έχει γίνει από τη χρήση μιλάμε βέβαια για 12βολτα ανεμιστηράκια, που τα 12 volt είναι ακίνδυνα, τα 220 volt θέλουν προσοχή
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστω για την απαντηση Τακη με καλυψες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισε σιγα σιγα την κατασκευη, γιατι το καλοκαιρι θα ερθει αποτομα οπως φαινεται και οι περισσοτεροι θα τρεχουν την τελευταια στιγμη
![]() Για τα ανεμιστηρακια, παντως, εχω βαλει σε διαφορα καπακια ενυδρειων και προβλημα δεν ειχα με κανενα, οσο κοντα στην επιφανεια του νερου και να ειναι. Απλα, επειδη τα ανεμιστηρακια δεν τα βγαζω το χειμωνα μιας και τα προσαρμοζω παντα στο καπακι, φροντιζω να τα αλλαζω καθε χρονο, για να μην υπαρχει περιπτωση να κολλησουν απο τα αλατα καποια στιγμη που θα λειπω το καλοκαιρι. Δυσκολα μαλλον θα συμβει, αλλα γιατι τα χειροτερα γινονται οταν λειπουμε, προτιμω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Nazgul μου θυμιζεις την αγαπημενη μου ταινια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Καύσωνας και θερμοστάτης. | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-06-08 02:41 |