|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει πιθανοτητα να σηκώσει αμμωνία αν δεν πλύνεις το χαλικάκι πριν το ξαναβάλεις μέσα.
τι φυτά σκέφτεσαι να βάλεις και π[ιστεύεις ότι θα χρειαστείς υπόστρωμα; γιατί με τα εύκολα (που είναι πολλά και όμορφα) δε χρειάζεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν έχω ααποφασίσει ακόμα!!λιγοστός ο χρόνος για ψάξιμο!!!απλά με προβλημάτισε ο φίλος πιο πάνω με το λίπασμα σε μορφή ταμπλέτας ότι είναι πολυεξοδο!!αν έχεις να προτείνεις κάτι από φυτά δεκτή κάθε άποψη.εξάλλου είμαι ακόμα στο στάδιο της σκέψης!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ψάξω καλά μόλις βρω χρόνο!!ευχαριστώ πάντως!!ευτυχώς που υπάρχει το forum αυτό και βγάζουμε άκρη εμείς τα στραβαδια!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() το χαλικάκι δεν θα σου βγάλει αμμωνία (εκτός και αν δεν έχει πιάσει βιολογία όπως και τα φίλτρα σου) αλλά νιτρικά αυτό δεν πειράζει, απο το να χάσεις τα όποια βακτήρια έχει καταφέρει να δημιουργήσει... αν βάλεις εύκολα φυτά δεν χρειάζεται υπόστρωμα, ίσως ελάχιστες ταμπλέτες 1 φόρα τον μήνα, αλλά με υπόστρωμα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα στα φυτά σε ανάπτυξη και υγεία.. ------------------------- όλα τα είδει valisneria , anumbias , cryptocorine , green echinodorus και ceratophyllum , elodea egeria densa ειναι εύκολα και τα βρίσκεις στα πετ.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos76 : 21-03-14 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση
Ένας φίλος μου είπε ότι χωρίς υπόστρωμα μπορώ να βάλω μέχρι 3 φυτά!!ξέρει κανείς αν αληθεύει αυτό? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή απο γλυκό σε reef με ΖΒ | gallos | Nano Reef | 76 | 03-12-16 11:19 |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |