|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε τότε μαύρη σωλήνα αυτόματου ποτίσματος, μπορείς να βρεις και με το μέτρο στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου ή σε μαγαζί με φυτά & φυτώρια ή και σε ανθοπωλείο
|
|||
|
|||
![]()
αυτο προσπαθω να επιβεβαιωσω.. κανει σιγουρα? ενα μεγαλο μερος της θα ειναι συνεχως μεσα στο νερο και ο τυπος απο τα υδραυλικα που ρωτησα δεν ηταν σιγουρος (μου ειπε οτι μπορει να αναπτυξει μυκητες)
|
|
||||
|
||||
![]()
Από αυτόματο πότισμα το έχω και δουλεύει γύρω στους 6 μήνες, και όλα τα εξαρτήματα που έχω στα ενυδρεία μου εδώ και 2 χρόνια είναι από εξαρτήματα αυτόματου ποτίσματος (κομμάτια από σωλήνα, γωνιές, μούφες, ρακορ κλπ) μόνο λίγη άλγη πιάνουν σε κάποια σημεία, τίποτα άλλο
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα φτιαξει με ηλεκτρολογικη σωληνα βιομηχανικου τυπου και εγινε τελειο!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- εισαι σιγουρος οτι κανει να ειναι μεσα στο ενυδρειο? δεν ειναι τοξικος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 20-03-14 στις 16:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ψαξε για σωληνα PVC
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευεις οτι με τον σωληνα αρδευσης (πολυαιθυλενιου νομιζω ειναι) θα εχω προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρεπει να ειναι καταληλος για ποσιμο. Το PVC που προτεινα, ειναι καταλληλο υλικο και χρησιμοποιειται συχνα στο ενυδρειο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Spraybar - είσοδος έξοδος φίλτρου - πατέντες | KenJiNx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 28-03-12 12:46 |
Spraybar και ανατάραξη | kostas_dimi_xapsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 21-03-09 00:17 |
Βελτιστη θεση αυτοσχεδιου spraybar | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-03-07 17:24 |