|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και στο forum είχα πετύχει κάποιους που το είχαν δοκιμάσει. Σε άλλους δουλεύει και σε άλλους όχι. Αν είχα χώρο θα το δοκίμαζα κι εγώ. Με ψύκτη πόσιμου νερού ίσως είναι εφικτό σε μικρό ενυδρείο αλλά φοβάμαι ότι το νερό θα έρχεται σε επαφή με υλικά που οξειδώνονται, ας μας πει κάποιος που ξέρει. σε μικρά ενυδρεία με έλλειψη χώρου σαν το δικό μου είναι καλή πατέντα τα peltier αλλά τα waterblock είναι χάλκινα ή από αλουμίνιο και θέλει προσοχή. Έχω φτιάξει ένα τέτοιο chiller για 30 λίτρα το πολύ και μπορεί να ρίξει άνετα 5 βαθμούς το ενυδρείο. Έχω κάνει πατέντα όμως για να μην περνάει το νερό του chiller μέσα στο ενυδρείο, κάτι τέτοιο δηλαδη. http://www.youtube.com/watch?v=muePl_F9rIU |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέρμανση ενυδρείου μέσω υδροψυκτων LED; | alexandertm8 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 20-01-14 14:15 |
χημική σύσταση πόσιμου νερού (υδρευσης) | Frontosa23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-05-11 12:54 |
Αγορά ενυδρείου μέσω e-bay | fofidi | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 27-05-10 08:34 |
DIY. Ψύξη του νερού στο ενυδρείο. | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-01-08 21:03 |