|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ εκανα λαθος, δεν το ηξερα και μετα απο καμια ωρα ανοιξα το φως του ενυδρειου και τα ταϊσα κιολας. Παντως σημερα ειναι μια χαρα, τα ταϊσα και πριν λιγο και εφαγαν μια χαρα. Μια φορα τη μερα να τα ταϊζω; Ελπιζω να ειναι ολα καλα τελικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να ταιζεις 2-3 φορες τη μερα, οχι απο πολυ καθε φορα, στο περιπου σκεψου ενα μεγαλο καλο ταισμα (αν και ειναι περιεργο γενικα το θεμα ταισματος στο πως το βλεπει ο καθενας το πολυ και το λιγο) δηλαδη να το χωριζεις σε 2-3 δοσεις.
Τις πρωτες μερες, αν συνεχισεις και οντως αυτο που μετρησες δεν ειναι 0 σε αμμωνια αλλα 0.25 κλπ, ταιζε 1-2 φορες απο λιγο, ωστε να μην ανεβει και αλλο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιους ολους? γιατι ειπαν 1-2 φορες? και γιατι να τα αφηνουμε να πεινανε?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω σημερα τα ταισα 2 φορες αλλα εδω και ωρα κανουν σαν τρελα, πανε συνεχεια περα δωθε και ειναι κολλημενα στα τζαμια και πανε πανω κατω, μηπως πεινανε; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο οτι εχω διαβασει, το ανοσοποιητικο συστημα το ενισχυει η ελλειψη στρες και η ιδια η καλη υγεια μεσω σωστης διατροφης και βιταμινων. Πχ αν παρουμε τους ανθρωπους, ποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι αρρωστιαρης? ενας καλα και σωστα τρεφομενος ή ενας πεινασμενος, υποσιτισμενος? Αλλο η σωστη διατροφη κι αλλο η μονιμη πεινα. ------------------------- Διαβασε αρχικα το 3ο ποστ εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78817
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 20-03-14 στις 01:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σορυ τωρα ειδα το ποστ που μου ειπες... Παντως δε λεει κατι συγκεκριμενο. Εγω σαν αρχαριος πως θα καταλαβω ποση τροφη πρεπει να δινω; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιχθυολόγων - Ελληνικη Αγορα "διακοσμητικων" ψαριων | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 11-10-13 23:03 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |