|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αν την εβαλες προσφατα την κρυπτοκορινα ή μεταφυτευσες προσφατα, θα στρωσει, μην ανησυχεις. Συμβαινει.
|
||||
|
||||
![]()
Ένα χρόνο την έχω και ήταν μια χαρά!3 φύλλα της έμειναν το πρωί που την είδα και η διπλανή άρχισε να λιώνει κι εκείνη!Μη φταίει το co2?Στα 8 ppm είναι...δέν άλλαξε κάτι άλλο στο ενυδρείο εκτός απο την προσθήκη co2 και λίγο κερατόφυλλου
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αρεσουν οι αλλαγες στις κρυποκορινες. Αν αλλαξαν οι ισορροπιες, προφανως επηρεαστηκαν. Δωσε τους χρονο και λογικα θα επανελθουν ,ενω πρωτα χασουν μεγαλο μερος των φυλλων τους. Καμια ταμπλετα βυθου, αν υπαρχει, ισως βοηθησει.
|
||||
|
||||
![]()
έχει μπεί ταμπλέτα,μία ανα δύο φυτά.Το σαλιγκάρι μόνο χαίρετε μ'αυτό το καινούργιο φασούλι που βγήκε!Τέλος πάντων ας είναι καλά κι αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Μην ειναι υπερβολικες οι ταμπλετες μονο και καψουν τις ριζες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Την έσπασα και άφησα την μισή και την αλλη μισή την έβαλα αλλού
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 19-03-14 στις 15:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήταν απαραίτητο... απλώς οι ταμπλέτες πρέπει να μπαίνουν ελάχιστα πιο μακρυά από τις ρίζες για να αποφύγεις το κάψιμό τους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάει η Γκαπίνα μου. | vixos | Ζωοτόκα | 9 | 31-08-10 13:09 |
Πάει ο Μονομάχος μου... | ivdimentia | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-03-09 23:35 |
πάει ο ¶νθιμος....πάει! | domenico | Bettas | 12 | 26-11-08 12:25 |
Πάει το ψαράκι μου... :( | andreasp | Χρυσόψαρα | 24 | 04-06-07 11:26 |
Έχετε πάει στο water inn?????? | THIRIO-81 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 03-04-07 18:33 |