|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο παρα πολυ καλο φιλε μου
![]() ![]() το μονο που θα αλλαζα ειναι αυτες η φυσαλιδες αερα που εχεις βαλει. τον εχινοδορο δεν τον χτυπανε η τωρα τον εβαλες? |
|
|||
|
|||
![]()
Τον εχινόδορο τον έχω απο την αρχή που έστησα το ενυδρειο. Δεν τον πειράζουν καθόλου. Δε θα τον έβαζα αλλα τον έκαναν δώρο στη γυναικα μου οταν πήγε να αγοράσει τις βαλισνέριες και δε μου πήγαινε να τον δώσω. Οι φυσσαλίδες δε μπορω να πω οτι με ενθουσιάζει την ιδιαίτερα αλλα τις έχω για οξυγόνωση αν και έχω καλούτσικη ανατάραξη νερου. Η αεραντλία δουλεύει με χρονοδιακόπτη, όχι πάντα. Θέλω να την καταργήσω αλλα το φοβάμαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχουν κανενα νοημα η φυσαλιδες μην το φοβασαι καθολου.τον εχινοδορω τωρα ευχομαι μεγαλωνοντας τα ψαρακια σου να μην τον κανουν μεζε αν και πολυ δυσκολο το βλεπω..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε βαριέσαι; Υπάρχει καλύτερη τροφη απο τη φυσική/ζωντανή; Μάλλον θα τον δώσω σε μια φίλη όμως.
|
|
||||
|
||||
![]()
παντα χρειαζεται μια καλη σαλατα χαχαχ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!!!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραιο! Μπραβο σου!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η δική μου... λιμνούλα | systemdennis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 173 | 07-10-22 21:22 |
Lake Malawi Αποθέωση! | Παναγιώτης Κ | Malawi | 1 | 30-01-12 23:31 |
Bibliography of Lake Malawi Biology | george | Malawi | 3 | 08-10-03 19:09 |
Lake Malawi Fish Checklists | george | Malawi | 0 | 08-10-03 14:18 |
Σε ενυδρείο με cichlids from Lake Malawi | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 22-01-03 14:47 |