|
|
|||
|
|||
![]()
σας ζηλεύω... κατερίνη έχουμε ph 7,6 το χειμώνα και το καλοκαίρι ph 8 GH 20-22 και ΚΗ 16-18....
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτές είναι χθεσινές μετρήσεις
ph:7.3 gh:11 kh:7 |
|
|||
|
|||
![]()
σκέφτομαι να αλλάξω τελείως τα ψάρια μου...μου έχουν κάνει τρομερή εντύπωση τα σκαλάρια και τα κρίμπενσις (ή κάποιο παρόμοιο είδος )
πρώτα με σκαλάρια,τι κρατάω ή αν τα διώξω όλα,τι άλλο μπορώ να βάλω μέσα? και μετά αν όχι σκαλάρια,με τα κριμπς ταιριάζει κάτι από αυτά που έχω ή βάζω κάτι άλλο?? ------------------------- να τονίσω πως το ενυδρείο είναι φυτεμένο και το είδος που θα πάρω θα ήθελα να μην τα βλέπει σαν σαλάτα....!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη marios psilopoulos : 26-03-14 στις 18:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτο το ενυδρειο μιλαμε?
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
γιατί τα ξεχνάω?στο seriouslyfish που κοίταξα λέει περίπου αυτές τις διαστάσεις....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
41 υψος ειναι πολυ λιγο για σκαλαρια.
|
|||
|
|||
![]()
90χ50χ35 είναι κανονικά αλλά υπολογίζω αυτές τις διαστάσεις καθαρές...με το μάτι φυσικά....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αποψεις λεμε, φυσικα. Η επιλογη ειναι δικη σου. Απλα αν ηθελα σκαλαρια, θα προτιμουσα να εχω ενα αρκετα ψηλο ενυδρειο, για να μπορω να τα χαρω. Γινονται αρκετα μεγαλα σε υψος και θα ηθελα να μπορουν να κινουνται καλα στο ενυδρειο μου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λίτρα φυτεμένο με γκάπυ-πλάτυ-νέον-rainbow | atoyx | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 8 | 21-01-11 17:41 |