|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω την βλεπω κανονικη τωρα μπορει λογω φοτισμου κτλ να μην ειναι εντελως διαφανη.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παλι,στην αρχη ηταν ετσι...μετα ξεβαψε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ΄θυμαμαι οτι καποτε συζητουσαμε οτι οι αμανο γίνονται ετσι λόγω στρες....
για ψαχτο λιγο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποστ 3 & 4 ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
είχα και εγώ αμανο που όταν τις αγόρασα ήταν πραγματικά μπλέ, σταδιακα απέκτησαν το κανονικο χρώμα.
τοτε είχα υποπτευθεί τη διατροφή τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας κι ανοίξαμε το θέμα να σας πω και κάτι άλλο. Στο προηγούμενο ενυδρείο που έτρεχε 2 χρόνια, στο 3μηνο πάνω οι αμάνο μου γίναν καφέ με μια μπεζ ρίγα στη ράχη και μείναν έτσι για όλα αυτά τα 2 χρόνια. Αυτό πάλι πως το εξηγείτε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως έχει να κάνει και με την ηλικία? έχω 5 αμάνο και η 2 μεγαλύτερες σε μέγεθος-υποθέτω και σε ηλικία είναι γαλάζιες. δείτε
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω να εχει να κανει με την ηλικια. Exω μια πανω απο 5cm και εχει κανονικα χρωμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |